facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bromölla Simhall

"Simhallen ligger mitt i centrala Bromölla och här kan du bada, motionssimma, basta, träna i gymmet, njuta i bubbelpoolen och mycket annat."
Address: Sjöstjärnegatan 1, 295 35 Bromölla
City: Bromölla
Zip Code: 295 35


Reviews
Helt fantastisk simhall om man vill bada med barn. Väldigt förmånliga inträdespriser och själva badet är kanon. Hela barndelen är varmvattensbassäng med ca 35 °c. Rolig rutschkana och små vattenfall. Finns även 2 platåer för de allra minsta.
Är här regelbundet och badar. Barnen älskar leklandet även om det hade behövts fräschas upp lite. Bubbelpool, ångbastu, torrbastu, infraröd bastu samt uppvärmda "liggfåtöljer". Rent inne på damernas omklädningsrum och golvet i duschutrymmet spolas regelbundet. Trevlig personal och bra öppettider.
Jag tycker vuxenbadet på onsdagar är såå mysigt. Saknar ljuskandelabrarna som ni hade förr. Upplever även att det behöver fräschas upp lite och att det vore bra med större skyltar med att man duschar utan badkläder innan man går i. Många som har badkläder under sina kläder och sedan duschar med de på sig, både innan och efter badet?! Trevlig personal!
Eländig regnig och blåsig majdag flydde till simhallen i Bromölla med femåringen. Hanterbar storlek,vänlig personal, avslappnat. Om man måste gnälla på något lite lågt tryck i duscharna i killarnas omklädningsrum. Allt funkar annars. Billigt nöje. Genuint och blir en hit eftersom det varken känns flashigt eller tillgjort. Rekommenderas. Über barnvänligt.
Rent o snyggt. Ganska lugn där, skönt. Kanske dags för lite ny färg på visar ställen
Barnpoolen var inte så rolig för dom minsta enligt min 2åriga flicka var även lite sliten. Medans deras ånbastu var var väldigt skön och avslappnande med skön rgb belysning. Bubbelpoolen var rätt liten plats för 4-5 personer. Men annars var det rent och hygienisk i lokalerna. Cafét var okej men fans ingenstans att ställa sin bricka/disk efter sig..
En väldigt fin simhall med roliga barnaktiviteter på fredagar. Fina omklädningsrum, bastus och gym. Poolarna är inte så stora då vi pratar om en simbassäng som är 25 meter lång och en barnbassäng med en rutschkana och en bebisvänlig bassäng. Kiosken har bara det bästa att erbjuda och personalen är trevlig.
Har helt slutat att gå till simhallar sen snusket brett ut sig till dessa för så fina inrättningar. Bassängbad utan riktigt tvagning före samt "klädsim" är inget för mig..
Fräscht och rent, trevlig personal. Passar perfekt till familjer med barn.
Trevligt att åka hit med barnen så de får leka av sig några timmar. Man stannar alltid längre än man tänkt sig.
Comment on this business

to add Bromölla Simhall map to your website;