facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brooklyn Burger Express

"Brooklyn Burger är en hamburgerkedja i Sverige, Vår grundfilosofi är närproducerat och hemlagat. I våra hamburgare är det alltid 100% svenskt nötkött från Skövdes slakteri.Vi maler och styckar dagligen för att alltid uppnå högsta möjliga kvalité.Vårt bröd bakas dagligen av duktiga bagare och vår strävanär att alltid använda oss utav färska råvaror.Du kan självklart njuta av våra hamburgare på plats men vi erbjuder även takeaway."
Address: Torpaplan 2 , Jönköping 553 33, F, SE
Phone: +46 36 71 51 52
City: Jönköping
Zip Code: 553 33



related searches: Brooklyn burger express jönköping menu, Brooklyn burger express jönköping reviews, Brooklyn burger instagram, Badabing Burger, Bastard Burgers menu, AQUA Jönköping, Ciro restaurant jonkoping, Brooklyn Visby
Similar places near
munchie's burger munchie's burger 854 meter Grymt god mat och trevlig personal Kan rekommendera detta trevliga ställe.
Murphy's Irish Pub Murphy's Irish Pub 1 km Trevligt ställe att ta en öl på. Det finns tillfälle för gambling om man gillar det b...
Bada Bing Bada Bing 2 km Fruktansvärt på alla plan. Torr skosula till kött och bröden sega som att dom stått f...
Bada Bing Burger Bada Bing Burger 3 km Fruktansvärt på alla plan. Torr skosula till kött och bröden sega som att dom stått f...
Reviews
Svingott. Inget att klaga på när det gäller maten, men de slarvade med take-away. Fick vänta i tjugo minuter på maten och hade fått vänta längre om jag inte gick in och frågade. Något fel med webben ksk, jag vet inte Tillgänglighet för rullstol: Fanns två rullstolsparkeringar. Däremot fanns ingen ramp, bara en trappa, sååå Specialkost: Fanns gluten och laktosfritt
Klart bästa burgaren jag ätit umder mitt 54 åriga liv!Mat: 5/5
Riktigt goda hamburgare. Snabba med maten och trevlig personal.Mat: 5/5
Väldigt goda hamburgare! Vi åt deras originalburgare och maten kom snabbt. Mycket smak och bra pommes. Trevlig service. Om uteserveringen varit mer inbjudande hade betyget blivit ännu högre. Restaurangens utseende såg inte mycket ut så vi blev positivt överraskade över hur god och fräsch maten var.
Grymma burgare, pommes och trevlig personal behövs det mer? Kan varmt rekommendera ett besök, hämta eller ät på plats bästa burgaren som jag ätit på många år!
Väldigt goda burgare i olika smakkombinationer och trevlig personal. Obs! Ät burgaren när den är färdig eller så snabbt som möjligt. Har upplevt att den kallnar fort om man har 10-15min hem.
God mat. Snabb service. Fräscha råvaror. God smak och riktigt goda pommes frites. Jämn kvalitet. Rimlig prisbild. Rekommenderas. Mvh Vegetariska alternativ: Fanns. Ej testat. Parkering: Precis utanför.
Ett bra burgar ställe i Jönköping. Provade deras burgare för dagen, vilket var en saftig burgare med honung, chevre och walnötter. Burgaren smakade riktigt bra. Enda nackdelen är att bröden är lite väl kompakta. Hade gärna fått vara luftigare för att inte ta över.
Kan inte räkna till 3! 3 hamburgare, 3 pommes frites, 3 dressing. Tre identiska beställningar dessutom! Inte svårt att räkna ihop! Men fel blev det. Inte heller intresserade av att rätta till utan "vi beklagar vill du ha återbetalning av det som saknas?" Konstig fråga! Endast pengar tillbaka för det som saknades ingenting för den missade gemensamma matstunden. Fel kan alla göra men hur man löser det är det viktiga!
Hamburgaren var ganska torr och smaklös, fick sågas genom med kniven. Beställde och önskade en annan sås, fick såklart hamburgare utan min önskade sås.. Personalen var inte direkt glada, såg rätt trötta och sura ut vilket gjorde att intrycket av stället inte kändes bra. När det är få kunder så kanske man kan ge ut bestick istället för att be kunden själv gå in och hämta. Var ju inte direkt mycket att göra för dem än att stå och sura. Sötpommesen var iaf goda och tryffelmajon med!
Comment on this business

to add Brooklyn Burger Express map to your website;