facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brösarps Gästgifveri

Address: Albovägen 21, 27350 Brösarp
Phone: 041473680
City: Brösarp
Zip Code: 27350



related searches: Ystad Saltsjöbad, Höörs Gästgifwaregård, Kiviks Hotell, Mossbylund, Ystad 2 för 1, Dagspa Skåne, Smygehus Havsbad, Åhus Gästgivaregård
Reviews
Vi hade bokat vandrarpaket och hade vår hund med. Allt fungerade toppen med såå vänlig personal i alla lägen, reception, spa superhärligt och servering. Vår hund togs emot lika vänligt som övriga i sällskapet. Vi satt i puben vid frukost och middagarna. Hunden serverades både mat och vatten. Lunchpaketet vi fick med oss på vandringen mot Haväng smakade så bra och var väl tilltagen, helt perfekt. Man kunde även ladda bilen utanför hotellet vi återkommer gärna
Väldigt god mat fick vi Det blev rörigt med vår beställning, de hade inte koll trots att jag ringt som de önskade ett par dagar innan då vi önskade 3 rätters. Vi blev placerade nära köket, vi hade helst velat bli lite bättre och mysigare placerade eftersom det var ett speciellt firande.
Mycket trevlig vistelse. Hotell utöver det vanliga. Speciellt och supertrevlig personal. Hade turen att få Andersägaren vid bordet brevid till middagen och vilken strålande människa, anekdoterna och historierna avlöste varandra. Maten höll toppklass och portionerna var väl tilltagna. Två rätter blev övermäktigt att få ner. Vi åkte hem med väldigt goda minnen och stort leende på läpparna.
Ett trevlig gästgiveri , med gamla anor från 1844. Trevlig personal o tillmötesgående. Maten är förträffligt god, och väl tilltagen En sådan kock är svår att hitta med personal. Rekommenderar starkt!
Så trevligt gästgiveri med mycket god mat. Personal hjälpsamma och med perfekt service. Kan varmt rekommendera stället, varit där många gånger, alltid lika nöjd när jag åker därifrån.
Var på kombinerat spa och julbord nu 2022, wow. Spaet var långt över förväntat, visst omklädningen är liten, men resten är väldigt mysigt. Julbordet var mycket bra, vi bad om äggakaka extra, vilket var inga problem enligt servisen...Rum: 5/5
SPA - Bra. Några olika pooler och bastu. Trerätters middag. Okej, men inget jag kommer åka dit för att äta. Frukost - trevlig, men inte något utöver det vanliga på ett hotell. Mycket trevlig personal.
Åt middag där slutet av november. Åt carpaccio till förrätt som var iskall och dåöig fantasi samt vegetarisk risotto till huvudrätt, torr, tråkig, smaklös.
Vill man uppleva en genuin 1800 tals gård med fantastisk mat, då har du kommit rätt. Lägg på en vistelse på SPA:et med varma pooler utomhus, torr och ångbastu samt jacuzzi och få vistelsen komplett.
En mysig dag på spa med vänner och sedan avslutade vi kvällen med supergod mat och dryck. Mycket trevlig personal, jag kommer gärna tillbaka!
Comment on this business

Directions to Brösarps Gästgifveri with public transportation


Brösarp Östra 200 meters
574
SkX 3

to add Brösarps Gästgifveri map to your website;