facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BRP Systems

About

Företaget levererar systemlösningar till företag i fritidsindustrin, i huvudsak till fitnessanläggningar, badanläggningar, spa- och konferensanläggningar.

Address: Diskettgatan 4, 583 35 Linköping
Phone: +46133420020
City: Linköping
Zip Code: 583 35



related searches: BRP Software, BRP online, BRP parts, BRP system RPG, BRP sverige, ERP system, BRP card, Bombardier Recreational Products
Similar places near
Mediakonsulterna Mediakonsulterna 5 km Det tar ett år att bygga hemsidan åt oss personalen kan inte jobbet hela tid byter de...
Symbolbruket Symbolbruket 16 km Symbolbruket och Hargdata vill tillsammans sprida bildstöd i Sverige, för att alla sk...
Reviews
Håller med alla andra recensioner, kundsupporten är alldeles för långsam. Kommer man på en fråga så vet man att det kommer ta en vecka att få svar över deras supportverktyg eller att man får sitta i telefonkö minst 1-2 timmar.
Vi bytte från Profit till BRP för ett år sedan. Det var mycket som skulle bli bättre. Än så länge fungerar inte de som vi blivit lovade. Vill varna alla!
Otroligt svårt att komma fram till supporten. Vi betalar dyra avgifter för deras system som dessutom är onödigt krångligt. Men det sämsta är ändå att de inte svarar när man ringer. Jag satt 56 minuter som först i kön innan jag la på luren. Vi överväger starkt att byta system. Detta är under all kritik!!!!!
Om det är detta företag som är ansvariga för Friskis&Svettis appen så kan jag säga att det är det sämsta appen som någonsin utvecklats. Kvalitetstestning har de nog aldrig hört talats om. Nej välj ett annat företag med bättre kompetens
Detta företag har den sämsta kundsupporten som jag någonsin upplevt. Jag skulle avråda att skaffa BRP om du inte kan sköta allt själv, vilket är oerhört svårt. BRP verkar inte bry sig det minsta om sina kunder, vilket är tragiskt.
Värdelös kundsupport. Missnöjd kund
Översatt av Google Bra system, men väldigt svårt att lära sig. Det tar tid för företaget att vänja sig vid detta, så var beredd på 6-12 månader med många problem innan det börjar bli bättre. Kundtjänst är mycket enkel. Det är ofta lång kö i telefonen, och mejlsupport fungerar inte. De lägger extremt lång tid på ärenden och när de väl löst dem skickar de gärna en faktura på arbetet samtidigt. Trots många klagomål från oss, och många löften om förbättringar från BRP, gör de ingenting åt saken. Tänk efter noga innan du inleder samarbete med dem. Original Bra system, men svært tunglært. Det tar tid for bedriften å sette seg inn i dette, så vær klar for 6-12 mnd med mange problemer før det begynner å gå bedre. Kundeservice er meget slett. Det er ofte lang kø på telefonen, og epost-support fungerer ikke. De bruker ekstremt lang tid på saker, og når de først løser dem sender de gjerne en faktura for jobben samtidig. Til tross for mange klager fra oss, og mange lovnader om bedring fra BRP, gjør de ikke noe med saken. Tenk deg nøye om før du inngår samarbeid med disse.
Comment on this business

to add BRP Systems map to your website;