facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brukets skidanläggning

Brukets skidanläggning

About

Brukets skidanläggning ett alpint centrum med 300 meter lång skidbacke med en lift. På området finns möjlighet till skidåkning, grillplats och bad.

Address: Görvälnsvägen, 175 46 Järfälla
Phone: 08-580 177 60
City: Järfälla
Zip Code: 175 46



related searches: Brukets skidbacke hyra skidor, Skidskola Stockholm, Väsjöbacken
Similar places near
Puls & Träning Puls & Träning 2 km När det är nära till gymmet blir träningen av! Vi har öppet alla dagar klockan 05–23....
Järfälla HC Järfälla HC 3 km Bäst att åka ditt med barn. Fint och trevlig.
Järfälla Padel Järfälla Padel 3 km Väldigt trevlig personal, fin lokal och bra café.
JG Hallen JG Hallen 3 km Det är det bästa stället
Poseidon Kampsportsakademin Poseidon Kampsportsakademin 3 km En mycket bra klubb, med mycket hjärta! Bra för alla åldrar, med mycket familjär käns...
Järfälla MK Järfälla MK 6 km Grym bana och trevlig personal, rekommenderas starkt.
Reviews
Liten backe med två nedfarter blå/röd och en ankarlift. Passar inte riktigt nybörjaren som inte har stått på skidor förut men perfekt för stora som små åkare som behärskar aningen brantare backar. I princip aldrig några liftköer vilket är toppen! Prisvärda liftkort, man kan välja mellan för-/eftermiddag och heldag. Det finns grillplatser och vindskydd samt möjligheter till både längdskidåkning och pulkaåkning intill backen. Närbelägen parkering, toalett finns att tillgå.
Grusparkering och grusvägar, så tillgängligheten är begränsad. Mysigt aktivitetsområde, med både sommaraktiviteter som paddling, MB, bad och grillning och vinteraktiviteterna slalom och längdåkning.
En liten skidbacke med två nedfarter och en ankarlift. Skidbacken är ungefär 50 meter hög så det är inte något märkvärdigt med denna backe utöver att det är en backe som ligger väldigt nära Stockholm, det tar ungefär 15 minuter med bil från Barkarby att komma dit. Liften är avstängd under specifika tider på grund av pandemin. Det var väldigt lugnt där när jag var där, bara några åkare på kvällen. Den verkar väldigt lämplig för nybörjare som kanske inte vill ge sig på enorma fjäll och bergskedjor det första de gör. Det finns en plats för trickåkning för de som är mer akrobatiska och som gillar adrenalin. Samt så finns det en bana för längdskidåkning. Och när det är mer snöfritt så finns det en mountainbike och BMX plats där. Det finns fri parkering här och några bra grillplatser med ved intill. Det finns bajamajor nära liften vid cafeterian.
Värt att gå upp hela vägen. Vacker utsikt. Många fler borde ta sig ut till den sköna naturen runt Görväln.
Fint som utsiktsplats eller för att åka pulka. Kan inte säga mycket om det är bra för skidor. - Konstigt att snömaskiner var igång på en helgdag under dagen. Man fick mycket is i ansiktet.
Kan tyvärr inte bedömma skidåkning i backen men det finns grillaplats och möjlighet till bad under sommaren. Det är bekvämt att cykla och gå till platsen.
Järfälla CK's XCO-bana är fantastisk. Jobbig, teknisk och sköna partier med bra flow Fantastisk utsikt på toppen. Åk dit, svettas och ha kul.
Min träningsplats, utsikt över mälaren i alla riktningar, vackra vyer och trevlig miljö med möjlighet till skidor, snowboard, mountainbike bana, bad och allt annat så Görväln har att erbjuda.
Järfällas skidförbundet som tar hand om skidbacken, i brist på dem är inte backen öppen liften. Men den är fin när den är pistad, det är två röda backar. På sommaren kan man jogga upp för den om man behöver förbättra konditionen. Den får fyra baserat på vad det är, kan inte konkurrera med en riktig skidanläggning såklart.
Vem älskar inte denna oslagbara natur!? Brukar ta hundpromenader där
Comment on this business

to add Brukets skidanläggning map to your website;