facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brunnshallarna

Address: Ronneby
City: Ronneby



related searches: Ronneby brunnshallarna, Brunnshallarna age, Brunnshallarna wikipedia, Loppis Ronneby Brunnspark 2023, Ronneby, Ronneby Brunnspark, Ronneby Brunn parkering, Ronneby Brunn program
Similar places near
Brunnshallarna Ronneby Brunnshallarna Ronneby 30 meter Parken var fantastiskt. Med djup respekt tittade jag på flera hundra år gamla träd. O...
Reviews
Parken var fantastiskt. Med djup respekt tittade jag på flera hundra år gamla träd. Om de kunde berätta om sin barndom..... Parken har flera vackra hus, tråkigt att brist på regn hade torkat ut de rododendrons. Andra år måste det ha varit en fantastisk syn. Jag kommer gärna åter när rosenträdgård står i blom. Själen mår bra av att vara där. Toaletter: Ren men för få.
Rymliga trädgårdar täckta med gräs, blommor och olika typer av träd. En idealisk plats för familjer och att ta minnesbilder
Fantastisk bevarad gammal parkmiljö med fina hus och unika byggnader. Massor av öppna ytor och stora buskar för barnen att springa på och gömma sig i. En härlig upplevelse för hela familjen.
Trevlig upplevelse med en massa vandringsstråk och stigar där man får uppleva massor med växter och blommor. Går utmärkt att ha med sig hunden också. Tillgång till toalett samt minigolf och även möjlighet att handla glass. Uppskattades av hela familjen..
Fin stor park med fina promenadslinor. Naturum anordnar skattjakt som var uppskattat av barnen och de vuxna fick se sig om. Lekplats: Gungor, ruschkanor lekplats som ser ut som ett skepp. Finns även mini golf på platsen Picknickområde: Stort grönområde med plats för många filtar. Finns även grillplats och stolar och bord att tillgå.
Nu i Covid19 tider så skall man ju ha distans till varandra. Denna park passar som handen i handsken då ytor är väl tilltagna i alla riktningar, med blandningar av blomsterarrangemang och inslag av diverse vattenansamlingar. Välbevarade byggnader med trevlig snickarglädje. Ett alternativt tillhåll för den som söker ro och ladda batterierna.
Mycket och se Fin park med blommor, gångvägar i både skog och öppna ytor. Rekommenderar Toaletter: Bra
Flera olika promenadrundor att välja på. Trevlig skog med små parker inne i skogen.
Svensk världsklass! Massor att upptäcka, fantastisk miljö, makalös trädgård och fina byggnader. Mitt i allt en utställning som gör dig ännu mer allmänbildad. Heja Ronneby! Heja Sverige!
Så otroligt fint och välskött! Kvällspromenaden blev helt fantastiskt.
Comment on this business

to add Brunnshallarna map to your website;