facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bryggbutiken i Sösdala

Bryggbutiken i Sösdala

About

Har du funderat på att brygga ditt eget öl? I Bryggbutiken i Sösdala hittar du alla ingredienser och utrustning du behöver.

Address: Torggatan 2, 28010 Sösdala
Phone: 0761949853
City: Sösdala
Zip Code: 28010


Similar places near
Bygdens Saluhall Sösdala Bygdens Saluhall Sösdala 34 meter I Bygdens saluhall har konsumenter och producenter direktkontakt. Beställning av varo...
Ica Toppen i Sösdala Ica Toppen i Sösdala 47 meter Var inne och handlade och höll på att stå på huvudet vid mjölkkylen då det var mycket...
Maries Skaparhörna Maries Skaparhörna 701 meter En scrapbutik i Sösdala mitt i Skåne. Det hålls kurser och scrapcafe. Ta med ditt ege...
Dröblahus Trädgårdar Dröblahus Trädgårdar 4 km Mysig och veldigt trevligt ställe
Reviews
Mycket trevligt besök! Har mkt och bra priser! Hit kommer man gärna fler ggr!
Ett paradis för öl entusiasten, lite gammal lanthandel, glasburkar och lådor med råvaror. Allt vägdes i skål, krossades sedan och levererades i papperspåse. Kunnig personal som hjälper till med val av annat som behövs för att brygga ett gott öl.
Björn är både kunnig och mycket trevlig att prata med och huserar numera i fantastiska lokaler. Väl värt ett besök eller flera!
Beställde lite prylar på hemsidan i onsdags kväll, idag fredag har jag allt hemma! Mycket nöjd, rekommenderas!
Bästa stället i landet om man ska brygga eget öl. Köpte flaskor där idag. Supertrevlig ägare.
Jättebra butik och han som har butiken var jättetrevlig och hjälpsam! Vi bor en timmes bilfärd från butiken men kommer absolut köra dit igen! Bra priser dessutom!
Trevlig butik med stort utbud. Var där på bryggkurs och tyckte att det var jättebra, mycket kunnig kursledare. Rekommenderar att handla här om ni behöver bryggtillbehör.
Alltid lika trevligt att komma till bryggbutiken, som är trevligt inredd, ger mycket bra service med fina tips o trix om bryggning och har ett brett utbud av malt,humle och utrustning!!! /Henkan@JollyMaltBrewing
Björn som driver butiken har stor kunskap o ger en bra service i konsten att brygga öl. Utbudet av malt o humle i butiken är bra!
Mycket bra sortiment av malt extra plus för det stora ekologiska malt utbudet. En kanon butik med trevlig och kunnig personal. Rekommenderas.
Comment on this business

to add Bryggbutiken i Sösdala map to your website;