facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bryggcafét

Address: Hamnpiren , Bovallstrand 450 47, O, SE
Phone: +46 523 510 65
City: Bovallstrand
Zip Code: 450 47



related searches: Bryggcafét bovallstrand age, Bryggcafét bovallstrand videos, Bella Gästis Hunnebostrand, Hjalmars Hamburgsund
Reviews
Bryggcafét har varit en restaurang som vi har gästat större delen av mitt liv. Min pappas föräldrahem var i Bovallstrand och här har jag spenderat många somrar. Här hade vi alltid ett mysigt tillhåll med god mat och gott sällskap. Inför dagens besök, som är det första på många år, så var förväntningarna höga och nostalgifaktorn hög. Det var ett trevligt besök men det kändes ändå som att restaurangen hade tappat något. Maten var god men inte riktigt på den nivå jag har kommit att förvänta. Missförstå mig rätt, det är absolut värt ett besök och ni kommer inte bli besvikna på maten.
Personalens gjorde ett vänligt försök att rädda upp situationen och hade ett bra bemötande men där stoppar det positiva om vårt besök. Restaurangen är undermåligt möblerat vilket skapade en hemskt dålig akustik. Vidare till maten, i vårt sällskap serverades fem olika huvudrätter. Vi fick fisk som antingen var otillräckligt eller allt för ambitiöst tillagad. Portionsstorlekarna kan ses som normalt tilltagna i vid samtliga rätter vårt sällskap bortsätt från fisksoppan vilket innehöll tre 1,5x1,5x1,5 cm kuber med lax och hälleflundra, varav skinnet var kvar på laxen. Varför bevarar man skin på fisken som serveras i soppa och äts med sked? Vidare innehöll rätten en millimeter strimla fänkål och en liter spad till soppan i en kanna bredvid där 2/3 kasserades, oproportionerlig javisst! Till det serverades tre ofantligt tunna och torra skivor surdegsbröd som hade gjort sig bättre som bruschetta eller mat till fiskmåsarna än till fisksoppan. Jag har kommit fram till att jag upplevt större besvikelse efter ett restaurangbesök en gång tidigare i mitt liv, och den restaurangen serverade kokta frysta grönsaker till en entrecôte men ni kom inte långt efter. Personalens försök att rädda upp påtalade brister var vänliga men otillräckliga och jag har inget intresse av att gå dit igen förutsatt att ingen större förändring gjorts. Så tack för en lättare plånbok och fortsatt kurrande mage som stillades bättre med en frukt och en smörgås när man väl kommit hem. Vegetariska alternativ: Någon rätt med grillad spetskål, lät intressant på menyn men upplevdes smaklös av den i sällskapet som prövade rätten.
Bästa läget. Tyvärr blivit mycket sämre. Inte alls god mat, bränd smak och torr fisk.Mat: 2/5
Åter här med familjen Tafelkatz. Avnjöt en dundergod fisksoppa på den solsjudande uteplatsen. Som vanligt blir man inte besviken!Mat: 5/5
Uteservering vid hamnen med utsikt över fjorden. Men dyra på både mat o dryck.Mat: 4/5
Trevlig miljö, fin service, god mat, bra viner - och kanonfint väder när vi var där. Mycket väl värt pengarna, rekommenderas varmt.
Jätte mysig restaurang med trevlig personal. God mat och bra service! Tillgänglighet för rullstol: Fungerade bra att komma in via baksidan. Personal hade gjort plats vid bordet för rullstolen.
Käkade inte utan kopplade av med en go dricka.Tjänst: 4/5
Riktigt god mat och rikliga portioner.
Bedömningen är baserad på endast ett lunchbesök. Trevlig och mysig miljö med vänlig och trevlig personal. Jag åt en Biff Lindström som var mycket saftig och god.
Comment on this business

to add Bryggcafét map to your website;