facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Brygghuset

"Skärgårdskrog med stort fisk- och skaldjursfokus. Restaurangen ligger ju precis vid havet, i gästhamnen i Fiskebäckskil. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost.Förutom restaurang och Whiskybar erbjuder vi även hummerfiske, olika evenemang, julbord och konferenser. Vi kan även erbjuda övernattning på vårt hotell Slipens Hotell, ett stenkast från matsalen eller golfpaket på vårt andra hotell Skaftö Golfhotell."
Address: Fiskebäckskilsvägen 28, 450 34 Fiskebäckskil, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0523-222 22
City: Fiskebäckskil
Zip Code: 450 34



related searches: Brygghuset fiskebäckskil öppettider, Brygghuset Göteborg, Norra Hamnen 5, Publik Lysekil, Smultron och Tång, Pelles rökeri, Skaftö Golf Club, Telegrafen Grebbestad
Reviews
Väldig positiv överraskning. Kycklingen med rostad potatis va utmärkt och fint komponerad. Det ingick dessutom en sillbuffe som också va väldigt god. Väl värt ett besök. Bra och trevlig personal och en strålande utsikt över bryggan!
Skönt ställe. En restaurang med tydlig särart, långt från ängslig mainstream. Whiskyutbudet är helt overkligt. Mycket fin meny, ingen var besviken. Är du i trakten? Besök! Ps. Räckmackan är enorm…
Lite svag och oerfaren personal men mat som är supergod. Kan klart rekommendera detta ställe. Vi åt rödtunga och havskatt som var mycket goda. Ostron och löjrom till förrätt som kan rekommenderas. Lite mer stil på tillbehör till ostron hade gett högre betyg.
Suverän mat. Pilgrimsmusslan o råbiffen en delikat start. Sedan fortsatte succén med en röding och en perfekt medium stekt älg. Rekommenderas naturligtvis.
Oerhört bra räkmacka, trevlig personal, försallad med sill och bröd kom ut lite oväntat. Serveringen gick snabbt och smidigt, och personalen hade stenkoll på läget runt alla bord Kaffe på maten ingick också vilket blir stilpoäng. Högsta betyg alla kategorier
Fantastiskt bra julbord, mycket god mat och allt smakade riktigt bra! Efterrätter var galet goda. Har ej varit här på annat än julbord men om det är hälften så bra mat vanligtvis är det endå riktigt bra.Mat: 5/5
Bjöd sambon på trerätters för att fira hans födelsedag. Maten var utsökt, personalen väldigt serviceminded och sambon skickar med en stor stjärna för whiskysamlingen och smakprover från ett par fina Islay-flaskor. Vi kommer tillbaka.
Toppengod Wallenbergare till lunch idag. I mysig och vänlig miljö.
Sen aug 2019 har jag varit hos er 3 ggr och ätit god mat nu senast påsk 2020.. och bott på hotellet 1 gång och ni har varit så trevliga och lagat så God mat och tatt hand om mig och mina vänner så bra och trevligt att jag kommer gärna tillbax snart igen.. Ni som inte kommer hit missar verkligen ett mycket trevligt ställe att besöka.. Tack så himla mycket för allt trevligt och gott. Mvh larsa.. med kepsen.
Drack en öl i gott sällskap. Otroligt mycket whisky. Bra service, inget att anmärka på.
Comment on this business

Directions to Brygghuset with public transportation


Fiskebäckskil 50 meters
845
Sälvik västra 260 meters
845

to add Brygghuset map to your website;