facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Buaskogen

Buaskogen
"Höghöjdsbana där man klättrar bland trädtopparna. Vår park är utrustad med saferoller. Ett säkerhetssystem där man endast har en vagn som åker med på en säkerhetsvajer hela banan. Med detta system kan vuxna med barn ned till fyra år klättra säkert. Äventyrligt roligt fysiskt spännande utmaning för alla åldrar."
Address: Buagärde 33, 517 95 Bollebygd
Phone: 0708983121
City: Bollebygd
Zip Code: 517 95



related searches: Buaskogen bollebygd reviews, Isaberg höghöjdsbana, High Adventure Partille, Borås Djurpark, Kungsbygget
Similar places near
Stelladogs Kennel Stelladogs Kennel 5 km Vi är en kennel som tävlar och föder upp Greyhounds
Reviews
Fantastisk miljö och häftig klättring! Mycket zipline : Banorna är verkligen i skogen bland träden, till skillnad från en del andra klätterställen.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Oerhört bra ställe med massa olika banor att klättra på. Passar för yngre såväl som vuxna. Vissa banor blev givetvis mer utmanande men då får man se till att ha värmt upp med de lättare banorna först. Hit kommer vi gärna tillbaka igen - grillmöjligheter anordnas på platsen av värdarna ä. Superbra och välorganiserat!
Höghöjdsbanor som funkar utmärkt för även de yngre barnen! Till skillnad från andra ställen jag varit på så har du här en annan typ av säkerhetssystem som gör att du tryckt kan låta barnen klättra även de svåra lederna. Lederna är uppdelade så att det finns något för alla. Min 9 åring klarade galant även den svåraste leden. Precis i anslutning till lederna finns möjlighet för medtagen matsäck och möjlighet till grillning. Personalen är mycket hjälpsam och kommer springandes för peppning och hjälp för de små om rädslan tar över. Mycket personal på plats vilket uppskattas. Rekommenderas starkt för en härlig dag i skogen med familjen
Ett härligt ställe för hela familjen.. Utmanande och roligt. Engagerad och go personal..
Fantastisk upplevelse för familj och vänner! Grymt trevlig personal och riktigt fina välskötta banor!
Bra utmaningar i varierande svårighetsgrad och kul aktivitet. Trevlig personal med bra service och pedagogik, allt i en fin skogsmiljö. Längtar tills den svarta banan är klar. Klart värt ett besök med hela familjen.
Vi var där första gången idag, en 30-års present, som blev väldigt uppskattad. Riktigt kul att både utmana sig själv, men även njuta av naturen och zipline. Trevlig och bra personal/guider under dagen som hjälpte till att "skicka runt" de olika grupperna på olika banor för att man skulle slippa massa kö och istället få ut det mesta av sin tid i parken. Otroligt kul hade vi! Och vi kommer garanterat tillbaka!
Super trevligt ställe i skogen med höghöjdsbanor i olika nivåer och svårighetsgrad med zipline på vissa ställen. Väldigt trevlig pesonal som var hjälpsamma och välkomnade. Vi hade med oss 2st barn ålder, 8 och 12 som älskade stället. Möjlighet till lunchgrillning och mysigt häng.
Kickoff på eftermiddag med personalen och WOW vilken eftermiddag! Har varit på flera liknande ställen men dessa sticker ut med kunniga guider, trevlig personal och fina banor för ALLA! Väl värt ett besök!
Jätteroligt för båda barn och vuxna! Vår familje älskar och klättra fast jag själv har varit höjdrädd för.
Comment on this business

to add Buaskogen map to your website;