facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Buddha Bar

Buddha Bar

About

Buddha Bar erbjuder dig en vackar oas - för att koppla av och utveckla ditt hjärta i grupp och möta likasinnade. Vi arrangerar kanaliserade meditationer med Karolina Bäck, Kristallskålsmeditationer, trumcirklar, musikkvällar med mantran och bildskap

Story

Varmt välkommen till Buddha Bar!

Vi är tre ljusarbetare: Tina, Susanne och Karolina som gått samman 2015 under ett och samma tak = Buddha Bar. Hos oss erbjuds ASK- healing, individuell healingsession, Kraniosakral behandling, Regressions-behandling, Andlig livscoaching, konsultation med automatskrift, trancetal, kanaliserade meditationer, fotokonst – Änglar på canvastryck samt allehanda evenemang så som sång- och musikevenemang, kurser, föreläsningar, dans, seanser och mycket mer.

Vår ambition med Buddha Bar är att likt en bar vara en mötesplats där människor både möts tillsammans och där människor också får lov att bara vara för att kunna växa på sina egna vägar. För dessa syften erbjuder vi olika ”rätter” (evenemang och behandlingar) på vår ”aktivitetsmeny” som ska berika. Självklart är vi även öppna för förslag på evenemang som just Du skulle vilja uppleva på Buddha Bar.

Du hittar oss rakt över vägen från Nyhems torg, i den mysiga småstaden Halmstad som ligger nära havet. Till oss hittar du på nolltid då det är gångväg från tågstationen och Österskans - Halmstad bussterminal. Vi finns i ett vackert vitt o grönt K- märkt hus med ljusa energier och trädgård, vägg i vägg med frisersalongen Chic.

Vi ser mycket fram emot att få möta Dig där!

Ljus, värme & kärlek på din väg.

Address: Smedjegatan 14, 302 20 Halmstad
Phone: 070 928 71 49 (Tina karlsson) 070 312 32 18 (Camilla Andersson)
City: Halmstad
Zip Code: 302 20



related searches: Buddha Bar Music, Buddha-Bar Paris, Buddha Bar band, Buddha Bar Mykonos, Buddha-Bar menu, Buddha Bar albums, Buddha Bar playlist, Buddha-Bar Dubai
Comment on this business

to add Buddha Bar map to your website;