facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bukowskis AB

"Välkommen till Bukowskis nya centrala lokaler på Geijersgatan 3A Göteborg."
Address: Frihamnen 16 , Göteborg 417 55, O, SE
Phone: +46 8 614 08 00
City: Göteborg
Zip Code: 417 55


Opening Hours

Monday: 11:00-17:00
Tuesday: 11:00-17:00
Wednesday: 11:00-17:00
Thursday: 11:00-17:00
Friday: 11:00-17:00
Saturday: 11:00-15:00


related searches: Bukowskis Stockholm, Bukowskis Online, Bukowskis market, Bukowski auktion smycken, Bukowskis Systembolaget, Stockholms Auktionsverk, Auktionsverket, Auctionet
Similar places near
Reviews
Guldstjärna för hemvärderare Samuel J. som var synnerligen seriös och serviceminded och tog med sig objekten för transport till Stockholm. Skötte sitt uppdrag oklanderligt. Försäljningen sköttes smidigt med bra uppdatering via e-post.
Något märkligt har hänt på Bukowskis. Girighetshornen har växt till sig på sista tiden. Besökte Bukowskis under förra veckan med 4 tavlor, samtliga värderade för mindre än 1.5 år sedan. När jag nu kom tillbaka med tavlorna blev det kalla handen. En osedvanligt självupptagen värderade hälsar att Bukowskis inte tjänar några pengar på varor tavlor i detta fallet under 2000 kr... ! Två av tavlorna hade man i närtid värderat till 3000 kr. Värderaren sänkte sig att ta emot en oljemålning ny värdering -1000 kr och inget acceptpris. Så går den för lägstabud 300 kr är det mitt bekymmer som kund. Bukowskis vill med andra ord inte ha en för dem fördyrande andra auktion om accepterad lägsta pris inte uppnås Så alla ni som vill sälja saker med estimat värde 2000 kr eller lägre? Åk någon annan stans. Ni behöver bara korsa älven så har ni alternativ. Så nu lite Bukowski matte. Lägsta acceptpris 300kr - Fotoavgift 136 kr - Provision 12% - Försäkring 1% Så då blir det kvar mindre pengar för tavlan än vad Bukowskis fotoavgift är. Totti 125 kr Hade två Lars Lerin liggandes i bilen men var inte jättesugen att lämna in dem. Sista besöket på Bukowskis är avklarat.
Trevligt bemötande av kunnig personal, enkelt att få föremål värderade och inlämnade till försäljning. Lätt att följa budgivningen via hemsidan.
Ok auktionsfirma. Något som var mindre bra, var när vi gjorde en onlinevärdering och sedan när vi valde att lämna in så var det 2000kr mindre än den onlinevärderingen vi fick. Men tidigare har vi fått sålt bra så hoppas att detta också säljs.
Oacceptabelt mycket strul vid inlämning och sedan efter 3 dagar fick ett samtal att de kan inte ta emot varorna efter skrivit på avtal och allt tid man har lagt. De även säger att du måste hämta varorna inom en vecka. Väldigt otrevliga personal.
Är djupt besviken. Förra året hade jag tyvärr en ekonomisk kris & var tvungen att lämna in den sak, som betydde mest för mig. En stor ljuskrona av Erik Höglund som jag hade ärvt. Den har många prismor & när jag efter inlämningen kollade i förpackningsmaterialet, hittade jag en prisma. Vi åkte naturligtvis & lämnade in den & bad de sätta på den. Trots detta la den ut till försäljning utan den prisman. Det var iaf förklaringen efteråt, till att priset blev så lågt, 10 000 kr. De kompenserade med att inte ta provision, vilket jag inte ansåg var okej, men som sagt, jag var i en svår sits, så jag överklagade inte, men påtalade att det inte var ok.. Nu ser jag att Bukowski i Stockholm har sålt en nästan exakt för 75 000 kr & att en affär, säljer en likadan för 45 000 kr. Vi fick knappt en ursäkt. Jag är jätteledsen över att jag inte längre har detta arvegods, då den betydde så mycket. Men också ledsen & förbannad över Bukowskis sätt att hantera detta. Jag litar aldrig mer på dem. Oempatisk & snorkig, samt dessutom, slarvig personal. Dessutom las den inte ut när det var en specialauktion på den temaauktion, som de utlovat, utan flera månader senare. Detta var i Göteborg. Så ni som säljer där, kolla noga, så att allt är rätt gjort. Eller bättre, välj ngn annan Auktionsfirma:. //Anna Ramberg
Ett av de bättre auktionshusen. Dock skriver jag i egenskap av köpare då jag aldrig har sålt via Bukowskis. 3 stjärnor då deras Göteborgsfilial har reducerats efter flyttet från hamnen till ett "inlämnings/utlämningskontor" med fåtal, eller inga egna objekt man kan ta en titt på
Kan tyvärr bara hålla med föregående skribent. Riktigt besviken på Bukowskis. Lämnade in tre mattor till försäljning, en av dem kom ut i god ordning, de övriga två valde jag att ta tillbaka eftersom de efter närmare tre månader ! fortfarande inte lagts ut till försäljning. Detta i kombination med att man smyger in avgifter och ändrar sin prisbild till det sämre för kunden så klart från en gång till en annan gör att helhetsupplevelsen blir usel. Uppenbart att det handlar om att öka lönsamheten för verksamheten, men att göra det på kundernas bekostnad på detta sätt är katastrof. Allt som går att digitalisera kommer att minska ännu mer i värde, service och personlig upplevelse kommer däremot vara värdeökande. Inget mer Bukowskis för mig.
Smidigt och enkelt. Säkert under corona med distansering. Trevlig personal. Centralt i Göteborg därför kan parkeringen vara besvärlig om du har tyngre saker att bära.
Långsamma köer vid inlämning. Tog en månad att få ut mina objekt till försäljning. Kan även vara svårt att få tag på ansvariga vid problem. Misslyckades dessutom med att betala ut pengarna i tid. Jag kan tyvärr inte rekommendera en försäljning via denna firma då det mesta gick fel i mitt fall.
Comment on this business

to add Bukowskis AB map to your website;