facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Buller Och Bång

About

Buller & Bång köptes upp av Slagverkskompaniet i Juli 2016.
Kunder hänvisas till www.slagverkskompaniet.se

Story

Vi vill härmed tacka för alla goa skratt och minnen vi haft genom åren, det har vart fantastiskt.
Men nu är det dags att gå vidare så rättigheter och inkråm har sålts till Slagverkskompaniet.se .
Trots att vi varit konkurrenter genom åren så har där aldrig funnits några dåliga vibbar. Vi har träffats sporadiskt i vimlet och vi har alltid haft stor respekt för varandra. Vi har sett oss som en del av Sveriges få trumbutiker mot de tyska butikerna. I vårt fall så vann de tyska butikerna och vi tvingas nu att stänga.
Man kan ju ha önskat att fler vart trogna oss så att vi hade kunnat fortsätta men nu är det som det är.
Vi tror inte att gemene man förstår vikten av att handla i Sverige!
Vi vill hänvisa gamla och nya kunder till Slagverkskompaniet.
Deras enorma lager, kunnande och blixtsnabba leveranser är imponerande. Det i samband med prissättningen kommer göra att även vi kommer att bli kunder där.
Vi önskar Calle, Anders och Micke lycka till i framtiden..
Tack å hej..
/Stefan och Anton.



******************************************************
Buller & Bång är ett företag som drivs av trumslagare, för trumslagare. Vi har funnits sedan 1984. Vår ambition är att alltid ge våra kunder och besökare en upplevelse och en service som är bättre än hos andra trumbutiker.

Buller & Bång är Sveriges äldsta renodlade slagverksbutik. I våra stora lokaler på Ranängsgatan, Göteborg, har vi ett brett utbud av trumset, cymbaler, percussion och tillbehör för omgående leverans och som du kan prova på plats. Har vi ej på lager kan vi i de flesta fall leverera inom en vecka. Vi är också uppskattade för vårt sortiment av, och kunskap inom, klassiska slagverk. Begrepp som kvalitet och service är viktiga för oss. Tveka inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Välkommen till Buller & Bång – trumbutiken för alla trumslagare!

Anton & Stefan

HISTORIA

Året var 1984 och Börje Olofsson drev ett företag inom den tunga industrin samtidigt som han musicerade flitigt på helgerna.

Vid den tidpunkten hade slagverksinstrument inte någon högre status i dåtidens musikaffärer och utbudet var minst sagt begränsat. Idén om en riktigt bra slagverksbutik hade börjat ta form och ville inte försvinna. Ganska exakt 72,4 meter ifrån nuvarande plats på Ranängsgatan öppnades dörrarna till Sveriges första renodlade slagverksbutik: Buller & Bång AB.

Snabbt spred sig ryktet även utanför dom lokala gränserna och Buller & Bång blev ett center för många av landets slagverkare inom trummor och percussion. Även de klassiska slagverkarna hittade till butiken. Som tidig importör av det legendariska trumfabrikatet Ludwig byggdes självförtroendet på och flera internationella kontakter knöts och finns kvar än idag.

År 1997 hade man växt ur lokalerna och fick ett erbjudande om att ta av över större lokaler och man flyttade till Ranängsgatan 1 (nuvarande plats).

Många är de kunder som också bidragit med sin samlade kunskap så att butiken blivit ett slags kunskapscentrum där erfarenheter av olika slag samlats. Många är också de kunder som varit med från allra första början och lika många eller fler är de som inhandlat sitt allra första trumset här.

På frågan om hur funderingarna gick så svarar Börje:
”Jag ville starta en schyst butik där alla oavsett erfarenhet, ålder, kön eller ursprung respekterades och erbjudes samma goda service”

… och det är väl ganska precis så Buller & Bång har uppfattats genom åren. En bra service helt enkelt! Och det är så butiken drivs vidare idag, enligt samma grundvärderingar som vid starten. Något som fallit sig ganska naturligt då samtliga som arbetat här genom åren har haft ett gemensamt intresse, nämligen trummor och slagverk.

Address: Vinkelgatan 5, 66731 Forshaga
Phone: 054181130
City: Forshaga
Zip Code: 66731



related searches: Buller och bång betydelse, Buller och bång synonym, Buller och Bång Göteborg, Med buller och bång webbkryss, Buller och brak, Med buller och bång crossboss, Buller och Bång spel, Oväsen
Comment on this business

to add Buller Och Bång map to your website;