facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bullerby Cup

Bullerby Cup

About

Bullerby Cup är en av de största ungdomsturneringarna för ungdomar i åldern 10-12 år i Sverige. Varje år deltar ca. 200 lag från hela Sverige.

Story

I barnens stad Vimmerby arrangeras varje sommar en fotbollsfest för unga lirare - Bullerby Cup. Sjumannafotboll spelas i klasserna flickor 10 och 12 år samt pojkar 10 och 12 år. Turneringen startade 1977 och 2014 arrangeras alltså den 38:e upplagan av Bullerby Cup.

Arrangör är Vimmerby IF tillsammans med Smålands fotbollförbund. Cirka 450 idéella funktionärer jobbar med turneringen som brukar pågå under fyra dagar i slutet av juli varje år.

Målsättningen med Bullerby Cup är att göra några dagar i Vimmerby så trivsamma som möjligt för spelare, ledare och supportrar. Därför satsar vi på och hoppas att fotbollen, spelglädjen, dramatiken, gemenskapen och alla nyfunna vänner skall vara det väsentliga.

Ambitionen har länge varit att bibehålla den höga kvaliteten på cupen, inte att få med så många lag som möjligt vilket har gjort Bullerby Cup till den välbesökta fotbollsfest det är. År 2013 noterades dock ett deltagarrekord när inte mindre än 200 lag deltog.
Läs gärna mer om turneringen under "Mer info" och "Notiser" i menyn till höger.

Välkommen till en fotbollsfest under fyra sommardagar i Vimmerby!

Address: Maskingatan 5A, 598 40 Vimmerby
Phone: 0492-13777
City: Vimmerby
Zip Code: 598 40


Similar places near
Vimmerby Hockeybilder Vimmerby Hockeybilder 959 meter Bryr sig bara om pengar. Inte hockey och föreningslivet. Inga mer besök efter att väg...
Asonjakt.se Asonjakt.se 2 km Kundvänlig butik inget är omöjligt Feman får den när vapen kassunen är i gång fullt u...
Crossbanan I Vimmerby Crossbanan I Vimmerby 2 km Skulle kunna anpassa publikplatserna med fler platåer i olika höjd för att få bättre ...
Borg ridcenter Borg ridcenter 3 km Bra anläggning
Vimmerby Camping / Nossenbaden Vimmerby Camping / Nossenbaden 3 km Helt okej camping, men vi åker inte tillbaka. Restaurangen har inte speciellt mycket ...
Smäll Smäll 12 km Jobbarkompis som bor där
Allt om Semesterracet Allt om Semesterracet 289 km Dagens Vimmerby storsatsar på Semesterracet i Vimmerby. På den här sidan lägger vi up...
Reviews
Man känner igen husen och miljön och det är rolig för byn att det händer något. Men man ska inte ha högre förväntningar. Husen är privata !
Översatt av Google Mycket trevlig plats med många minnen som kommer upp från filmerna. Från och med september blir det nog inga fler guidade turer eller i caféet eftersom allt var stängt. Original Sehr schöner Ort mit vielen Erinnerungen die von den Filmen hoch kommen. Ab September wird wohl nix mehr an Führungen oder im Café angeboten da alles geschlossen war.
Översatt av Google Det är här boken "Bullerbyns barn" kommer ifrån och jag visste inte att Bullerbyn fanns på riktigt! Original To miejsce z którego pochodzi książka ,, Dzieci z Bullerbyn" no i nie wiedziałam że Bullerbyn naprawdę istnieje!
Översatt av Google Måste ses efter filmen Original Must see after the movie
Översatt av Google Jag visste inte att BULLERBYN var äkta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Original Nie wiedziałam że BULLERBYN jest prawdziwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Översatt av Google Det är mega 999+1000 Original To jest mega 999+1000
Översatt av Google Jag visste inte att den här staden existerade! Original Nie wiedzałem że te miasto istnieje!!!!!!!!!!!!
Översatt av Google jag rekommenderar verkligen Original Super polecam
Comment on this business

to add Bullerby Cup map to your website;