facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bulls Steakhouse Vrigstad

Address: 2 Kyrko gatan, 570 03 Sävsjö
Phone: +46382575000
City: Sävsjö
Zip Code: 570 03



related searches: Bulls steakhouse vrigstad reviews, Bulls steakhouse vrigstad menu
Reviews
Bra fint läge bra med plats lite dåligt utbud av rätter, tog kyckling med gratäng skapligt god men lite smaklöst.Mat: 3/5
Trevlig personal men jag lär inte äta här igen. Svampig mjuk stekt potatis, morötter från burk, bean var katastrofal. Schnitzeln i sig var ok.
Låt dig inte luras av att stället utifrån ser ganska dött ut, för väl innanför dörrarna så är det väldigt fräscht. Personalen är jättetrevlig och maten riktigt god. Toaletterna är fina.
Maten smakade utsökt, personalen var trevliga och hjälpsamma, men......... FY VAD KALLT!! Vi fick fråga efter filtar och var inte de enda som frågade heller. Ett par till och med gick innan maten kom. Det är tydligt platschefen snålar på värme så ta med er varmvatten flaskor och tjocka strumpor om ni har lust besöka. Vi stannar hellre hemma och myser i källaren, det lär vara mycket varmare. Om vi besöker igen då får det vara på sommaren. Parkering: What's there to say? There's parking. The restaurant though was cold.
Riktigt god mat och ok priser. Rent och fräscht, men ganska enkelt.Mat: 5/5
Väldigt god lunch! Snäll och trevlig personal. Rekommenderas!
Har du möjlighet så ta hotell i Jönköping. Detta är helvete från grottan. Vi två åt och drack för typ 2000kr sen blev vi avvisade att vi var inte välkomna för vi var smutsiga..Mat: 1/5
God mat. Lite få valmöjligheter. Men annars braMat: 4/5
Oerhört trevlig personal, känner mig alltid välkommen. Det kan ibland gå lite snett på matens kvalité men det är mycket sällan.
En utmärkt lunch. Snabbt serverad av trevlig personal. Något trångt mellan borden, men rent och prydligt. Mycket stamgäster, vilket såklart är ett bra tecken!
Comment on this business

to add Bulls Steakhouse Vrigstad map to your website;