facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bunkern

Bunkern

About

Kraftfull Träning bedriver funktionell träning både inomhus och utomhus på flera orter. Vi har 2st crossfitinspirerade träningsanläggningar, BOXEN SÄFFLE samt BUNKERN HISINGS KÄRRA samt bedriver MILITARY FITNESS OUTDOOR TRAINING.

Story



Den 2.e januari 2013 slog vi upp portarna till en unik träningsanläggning i Kärra. Vi bedriver träningen både inomhus och utomhus med minst 13 pass per vecka där du bl.a. kan träna Crosstraining (CrossFit-inspirerad träning) ABS-pass, Kettlebells, TRX, Military Fitness, Crosstraining outdoor, löpningspass m.m.


Att anläggingen har en militär historik tycker vi känns lite extra rolig. Då hela anläggningen också är byggd i betong har vi kort och gott valt att kalla den Bunkern™


I Bunkern™ finns inga träningsmaskiner, speglar eller några bekvämligheter. helt enkelt ett mycket funktionellt MultiSport-gym anpassat för träning. Här gäller svett, vilja och beslutsamhet.



Huvuddelen av passen i Bunkern leds av en instruktör med upp till 40 deltagare per pass. Såväl nybörjare som erfarna MultiSport-utövare är varmt välkomna.

Alla passen kommer att vara instruktörsledda med undantag för de pass som bedrivs som fri träning.



Vi hjälper dig att nå dina mål. Instruktörena kommer att peppa och driva på så att varje träningspass blir optimalt, givetvis med glimten i ögat.

Som alltid i vår verksamhet ställer vi lite krav på disciplin, ordning och reda, allt för att träningen skall bli så effektiv som möjligt och du skall nå snabba resultat. Hos oss tränar du både kroppen och knoppen!

Address: Smedelyckan, 42542 Kärra, Västra Götalands Län, Sweden
City: Kärra
Zip Code: 42542


Comment on this business

to add Bunkern map to your website;