facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bureca Bageriet

Bureca Bageriet

About

Bureca Bageriet är hela nordens första fabrik som producerar stenugnsbakat irakiskt bröd på en hel automatisk linje.

Story

I tusentals år har Sammoun bakats i Mellanöstern och speciellt i Irak. Brödet bakas för hand och gräddas i en stenugn. Dess goda och saftiga konsistens har gjort att det tillhör det vardagliga arabiska matbordet och det är ett självklart traditionellt val. Brödet kan avnjutas till precis allt. Som matbröd vid sidan om maten, som macka som fylls med läckerheter såsom kebab och falafel eller att det helt enkelt rivs av och doppas i hummusen eller yoghurten. Möjligheterna är oändliga och endast fantasin kan sätta stopp för brödets användningsområden.

Bureca Bageriet har satsat mycket på att brödet ska smaka och se ut precis som ett traditionellt handbakat bröd. Skillnaden hos oss är att hela processen sker automatiskt med maskiner, smaken och konsistensen är densamma och resultaten är otroliga.

Våra produkter hittar Ni enkelt hos de flesta livsmedelsbutikerna i Malmö. En detaljerad lista på varje butik hittar Ni på vår hemsida.

Här på vår Facebooksida kommer det uppdateras med nyheter, goda recept och tips och platser där vi under dagen kommer stå och demonstrera och bjuda på smakprover av våra produkter.

Välkomna till en del av den irakiska kulturen önskar samtlig personal på Bureca Bageriet.

Address: Flintyxegatan 9, 213 76 Malmö
Phone: 040 21 99 00
City: Malmö
Zip Code: 213 76



related searches: Bureca bageriet photos, Berena Bageriet, Somun bröd
Similar places near
Organic Bakery Organic Bakery 5 km God mat och billigt
Reviews
Underbart gott bröd och företag!
<span dir="ltr
Comment on this business

to add Bureca Bageriet map to your website;