facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burek Barkarby Handelsplats

Address: Majorsvägen 10a, 177 43 Järfälla
Phone: +46812293160
City: Järfälla
Zip Code: 177 43



related searches: Burek barkarby handelsplats menu, Burek barkarby handelsplats price
Similar places near
Jessicas bakery Jessicas bakery 6 km Trevligt litet bageri med många goda och färska saker, trevlig personal och bra prise...
Reviews
Vi har provat Burek när vi reste till Istanbul men denna Burek är mycket godare. Vi har provat ost och spenat, kyckling samt köttfärs Burek. Mycket trevliga personal. Rekommenderas!
Burek. Så många fina minnen från barndomen och familjens årliga resa till Jugoslavien. Varje morgon gick någon av föräldrarna och handlade frukost när man vaknade låg det små flottiga papper med en underbara burek pajer i. I går hittade jag äntligen en burek butik värd namnet hyfsat nära Enköping. Take A Burek i Barkarby. Gick jättebra att värma dagen efter i ugn 15-20 min på 150°. En riktig nostalgi trip. Tack för en jättegod burek precis som i hemlandet..
Supertrevlig personal där man känner sig välkommen och verkligen njuter av den fantastisk goda maten. Definitivt värt att besöka, jag kommer iallafall att göra det även om jag får köra 500 km igen
Bästa burek i stan! Var till och med tvungen att köpa med några frysta hem. Helt klart värt ett besök!
Slarviga oljiga bröd med snål smaklös fyllning. Smakmässigt spelar det ingen roll vilken fyllning man tagit, är typ samma smak på allihop.. De landar ljumna på en talrik där de ramlar runt. Inga såser inget grönt till alls. Enbart deg. Kan tänka mig detta är ok om man köper i en servett på gatan i turkiet el dyl. Men som lunch i Svea blev ingen av de fem som var där imponerade alls. Tvärt om, ingen tyckte det var något att testa igen... sorry.
Fantastiska traditionella rätter från Balkan, Bosnien och Hercegovina. Välsmakande pajer med olika fyllningar såsom kött, ost, potatis, svampar, kyckling osv. Desserter och olika slags av kalla samt varma drycker finns. Väldigt sakkunnig och trevlig personal. Oerhört ren och välskött lokal. Bra priser. Parkering finns precis utanför lokalen. Smakrikt kaffe efter maten. Passande för hela familjen. Rekommenderas varmt.
En lite gömd juvel som förtjänar mer uppmärksamhet. Alltid varma och fräscha burek. Köttfärsen är min favorit men även vegetariska varianterna är riktigt goda.
Perfekt när man e bakis. Eller vilken annan tid som helst.
Riktigt goda burek, kyckling var otroligt god, mycket trevlig personal också:
Recensionerna talar för sig själv. Ägaren är en man av riktigt gott virke, och med en vänlighet och ödmjukhet man sällan får uppleva i Stockholm. Han älskar sitt jobb och utför den med själ varje morgon, han är nästan aldrig frånvarande. Känner mig lyckligt lottad att bo precis nära butiken, med god lukt av nybakt varje morgon. Både fikat och bureken är att rekommendera, han har även alla drickor man vill ha till. Kan inte komma på något negativt att säga, så det får vara bra såhär.
Comment on this business

to add Burek Barkarby Handelsplats map to your website;