facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burek Shkupi

Burek Shkupi

About

Välkommen till Burek Shkupi

Address: Montörgatan 1, 30262 Halmstad
Phone: +46739406107
City: Halmstad
Zip Code: 30262


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 22:00
Saturday: 10:00 - 22:00
Sunday: 10:00 - 22:00


related searches: Burek shkupi videos, Burek Shkupi Halmstad meny
Similar places near
Rosto Halmstad Rosto Halmstad 2 km Maten var väldigt smakrik och allt till ett bra pris.
Reviews
Ok mat. I övrigt ofräscht, rökförbud har inte hittat hit trotts skylt i fönstret. Borden var inte avtorkade utan täckta med aska, mugg med vatten full med fimpar på borden. 1:a å sista gången vi äter här.
Mycket god mat och MYCKET mat för pengarna. Betyget ges dock för den låga standard som finns. Om det hålls mer rent så ökar betyget definitivt!
God och billig burek. Trevlig personal. Fick maten på en gång. Rekommenderar! Vegetariska alternativ: Åt ostburek som var väldigt god. Nästa gång tänker jag testa deras spenatburek. De hade även en vegetarisk sallad som lät lovande
Det är ett skämt om deras servic och dem som jobbar där har väldigt svårt att förstå svenska så man får fel för mkt eller för lite av något eller helt enkelt fel än vad man har beställt. Det står att dem har en viss öppetider det är rena skämtet, dem har inte dessa öppetider. Mötte en idag på parkeringen som jobbar på stället, jag var där för att köpa lunch. Men dörren var låst trots att kl. Var 11, trots att jag frågade en som jobbar där, får man tillbaka att dem öppnar kl.12. den tid står ingenstans. Jag åkte därifrån och kommer aldrig mer åka dit!!!Fy fan, kommer aldrig mer in hos er och kommer aldrig rekommendera att handla hos er!!!
Har alltid tyckt om att komma till er att äta men efter dagens händelser så aldrig mer. Står det att ni öppnar 11 både på Google Facebook, samt på eran ytterdörr så är det 11 ni öppnar. Inte 12. Tycker att min fru blev fruktansvärt illa bemött idag vid exakt 11:00 av någons kompis som inte ens arbetar hos er. Tycker att det va väldigt lågt. Värna om era kunder istället. Efter detta kommer jag aldrig tillbaka.
Rekommenderas! Så alla som inte testat, skippa burek på ICA Maxi och kör ner hit istället och köp god god burek!!
Jättebra mat, stora portioner, trevlig personalMat: 4/5
Riktigt god mat till bra priser.
Kan rekommendera goda cevapi, sudzuk okej den med, och burek faktiskt riktigt bra den är inte som på många andra ställen för lite fyllningen och för mycket deg...
God mat och trevlig personal! Man får mycket mat och det passar både barn och vuxna. Blir dock ett stort minus för att gästerna röker på uteserveringen utan att någon säger till. Vi gick innan alla hunnit äta upp på grund av detta.
Comment on this business

Directions to Burek Shkupi with public transportation


Halmstad Mickedala 70 meters
15
350
4
Halmstad Husarstigen 210 meters
15
Halmstad Rotorp 260 meters
4

to add Burek Shkupi map to your website;