facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burger King, Grums

Address: Rasta Nyängsgatan 1, 664 34 Grums
Phone: 0555-689310
City: Grums
Zip Code: 664 34



related searches:
Similar places near
Burger King Grums Burger King Grums 0 meter Samma som andra BK men långsammare och sämre, knappt varm mat. Det som höjer från en ...
Sibylla Grums Sibylla Grums 2 km Trevliga och snabba. Rena bord/toaletter. Ett mkt bättre val än Burger King och Rasta...
Reviews
Var precis på bk nyängen i grums och skulle beställa mat kl 21:45 när resturangen stänger kl 22. Fick till svar i drive-in högtalaren att dom har stängt "för att dom börjat städa" . Kanske ska ta och uppdatera stängningstiden från 22 till "det personalen känner för dagen" smått irriterande när man ändå gjort turen dit för att köpa mat. Men bk nyängen är 9/10 ggr under all kritik. Och personalen är många ggr grymt nonchalanta i sitt bemötande. Finns några få i som bemöter bra och ger grym service men dom är få i det stora hela.
Burger är burger bra att stanna och rasta hunden. En fin skulptur som sällskap Mat: 3/5
Dålig upplevelse, personalen som jobbar i kassa troligen har bråkat hemma. När ber om ketchup, kastar åt mig. Jag åker inte ditt nästa gång om även ska dö av hunger.
En BK är alltid en BK. Gott initialt men självhatet tar över.
Med facit i hand hade det varit bättre att gå till Rasta intill. Ingen som städade och en väntetid på 30 minuter minst. Bara en kassa, med en trevlig gubbe som packade påsar. Den som gjorde hamburgarna var väldigt snabb så burgarna låg klara på det överfyllda hamburgare bordet och blev kalla. Goda, men kalla.
Sämsta BK jag besökt Jag önskar jag hade läst recensionerna innan jag stannade.. Skitigt i restaurangen och hamburgarna smakade unket. Vad ni än gör, ät nån annanstans, eller inte alls. Vilket som är bättre än detta.
Känner mig väldigt ovälkommen.! När man kom in var kassan stängd en timme innan stängning, maten tog lång tid. fick inte rätt beställning & dörrarna låste 40 min innan stängning! Avföring i damernas toalett & gott luktade det inte heller.!
Tar lång tid och alltid något som krånglar glömde kaffet denna gång. Högtalare och mick i drive thru sprakar som en gammal radio.Mat: 3/5
Hyfsat raststop. Torra burgare i extremt bullrig miljö. Piper, tjuter och skriks ut ordrar hela tiden. Inget ställe för en matbit i lugn och ro. Två fel i beställningen för fyra personer, en fick fel burgare och en fick kycklingbitar istället för chilicheese. Många toaletter, slitna, men rena.
De har bra mat, bra service, man får sin beställning snabbt man väntar inte längre. Personalen är jätte trevliga. Vegetariska alternativ: De har bra mat för de som äter vegetarian och inte äter andra mat.
Comment on this business

to add Burger King, Grums map to your website;