facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burger King

Address: Marknadsvägen 1 , Löddeköpinge 246 42, M, SE
Phone: +46 46 590 31 33
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 42



related searches: Burger King Gutscheine, Burger King menu, Burger King Deutschland, Burger King Angebote, Burger King Preise, Burger King in der Nähe, Burger King frankfurt, Burger King Lieferservice
Reviews
Hamburgaren var hur hur bra som helst. Med så mycket personal på plats så skulle dem kunna torka av borden, mitt intryck av Burger King Löddeköpinge är att det är ofräscht inne på restaurangen. Skitiga bord, överfulla soptunnor där man inte kan kasta skräp efter att man ätit. Personalen skulle behöva gå en charmkurs.
Kalla burgare, många fel i beställningen. Lyckades inte ens vika ihop papperet runt burgarna ordentligt så i påsen låg tre whopper i en enda röra. Ät inte här!
Mkt bra service av en trevlig ung man, tror han hette Kevin. Strålande!!!Mat: 5/5
Super trevlig personal och restaurangen är fräsch och ren som den skall vara. Maten smakar som den brukar, alltid lika gott hos burger king.Mat: 5/5
Köpte 4 st chili cheese Burger till mig och min kollega idag. Åt den första osten saknades bara paprikan fanns på burgaren och köttet luktade. Tyvärr åt jag en resten kastades. Jag är fortfarande illamående av den där burgaren. Jag vet inte om det var personal fel eller utgånget kött. Men det är inte ok det ni gjorde. Skäms på er.
Bad om läsk utan is, fick nästan halva muggen full med is istället alltid värt att dubbelkolla din beställning innan du kör därifrån
Smaklös hamburgare ointresserad personal otroligt smutsig kommer aldrig äta på Burger kung igen
Lång väntetid och fel i beställningen. Skitigt över lag. 3 av 4 toaletter avstängda Den enda toaletten som var tillgänglig saknade både toapapper och tvål.
Det som skiljer Burger Kings hamburgare från andra är en grillsmak. Men var är miljöprofilen? Är det svenskt kött? Är något svenskt? Eller har allt transporteras långa sträckor? Gör man klimatkompensationer? Det är inte särskilt billigt iallafall.
Man får vad man förväntar sigMat: 4/5
Comment on this business

to add Burger King map to your website;