facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burger King Ödeshög

Address: Liljekonvaljvägen 1, 599 31 Ödeshög
Phone: 0144-300 660
City: Ödeshög
Zip Code: 599 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 23:00
Tuesday: 10:00 - 23:00
Wednesday: 10:00 - 23:00
Thursday: 10:00 - 23:00
Friday: 10:00 - 23:00
Saturday: 10:00 - 23:00
Sunday: 10:00 - 23:00


related searches: Burger king ödeshög ödeshög review, Burger king ödeshög ödeshög menu
Similar places near
McDonald's McDonald's 226 meter Tyvärr riktigt dåligt - stökigt, ostädat, ofräscha toaletter samt lång tid tills mate...
Pizzeria la Rosa Pizzeria la Rosa 938 meter En förbannat god pizza och jäkligt bra service. Vi beställde kaffe med mjölk efter ma...
Reviews
Ruggigt goda pommes som man tror blir svårt att överträffa här på Burger King i Ödeshög dock den Whoppern de bjuder på är ju helt perfekt i sin komposition med alla grönsakerna med rätt smak, köttet utsökt grillat och du bara njuter av det så mycket så att du inte ens tänker på att du glömde hämta ketchup till de gudomligt goda stripsen!
Helt klart sämsta burgerking jag varit på! Fick vänta 15min på att ens få beställa mat, fel personal på fel plats, dålig hygien, väldigt lite pommes och otroligt stora salladsbitar och då det vita och hårda på salladen, åk till McDonalds istället!
Standard BK, tomt i lokalerna vilket var väldigt bra i dessa covidtider
Min halloumi junior burgare bestod av tre salladsblad, en tomatskiva, och en platt halloumibit. Det var inte samma bröd som på bilden man fick se, och ingen ost i botten. Det var ganska trångt i restaurangen.
Sämsta Burger King-restaurangen jag varit på. Nästan tomt i i restaurangen och ändå dålig service. Smutsiga bord, bara en toalett öppen, utan toapapper. När jag påtalade detta kom det ändå ingen men nytt papper. Fick fel burgare och dotterns nuggets tog en smärre evighet. Otroligt loj och ointresserad personal. Uteserveringen var full med skräp som flög runt överallt. Jag kommer inte stanna här igen!
För lång väntetid för en burgare och kaffe kan jag känna ...
Helt okej. Burgaren var över förväntan men snabbmat är ju alltid snabbmat
Ren och fin restaurang. När vi fick fel mat och upptäckte det så löste den korta blonda mycket trevliga tjejen som jobbade det mycket snyggt och fort. Tack vare hennes agerande åker jag gärna hit igen. Maten var dessutom bra.
Tekniska problem i köket gjorde vårt besök till ett något icke angenämt. Personalen hade det inte lätt. Såg ingen uppstyrning av någon chef i köket. Glassmaskin sas vara trasig bl.a.
Uslaste bland usla! Fattar inte vad sex pers bakom kassan höll på med. Kanske var det dolda kameran? Vi var sju åtta kundsällskap som stod som åsnor i halvcirkel och hoppades få ut våra sen lång tid betalda varor. Kommer dröja innan jag går till BK ö h t. Till detta ställe kommer jag aldrig någonsin återvända. That's a promise.
Comment on this business

to add Burger King Ödeshög map to your website;