facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burger King Sölvesborg

Story

1954 öppnade David Edgerton och Jim McLamore sin första hamburgerrestaurang i Miami. Deras strävan var egentligen inte särskilt märkvärdig. De ville servera god, prisvärd mat av högsta kvalitet i en skön miljö. Sedan gick allt väldigt fort.

Ryktet att grillat var godast spred sig som en löpeld och gästerna började vallfärda till Burger King för en smakbit. Succén berodde förmodligen på att de aldrig vek en tum från sin ursprungliga ambition. En annan avgörande pusselbit stavades W-H-O-P-P-E-R. Denna omåttligt populära burgare som älskades av folket från dag ett.

1961 fick framgångssagan ökad fart genom att herrarna Edgerton och McLamore delade ut de internationella och nationella franchisingrättigheterna. Det visade sig vara ett lyckat drag som hjälpte Burger King att bli ett av världens mest kända varumärken. Två år senare ville Burger King sprida sina grillade hamburgare till övriga jordklotet och öppnade därmed de första internationella restaurangerna i Puerto Rico.

1974 lanserades kampanjen Have It Your Way för första gången. Det innebar att gästernas valmöjligheter blev ännu fler än tidigare. De fick tillfälle att beställa exakt vad de ville, när och hur de ville ha det. Betydelsen är som bekant lika aktuell nu som då.

1976 öppnar Burger King upp portarna i Malmö och civiliserar samtidigt Sverige.

Under 80- och 90-talet fortsatte sedan Burger King att expandera. Både i storlek och geografiskt. Även menyn utvidgades genom åren med välbekanta klassiker som exempelvis: Big King XXL, Chicken Royale och The Angus.

Idag, precis som då, kan du vara helt säker på att hos Burger King får du bara de absolut bästa råvarorna av högsta kvalitet och i Burger Kings hamburgare är det bara 100 % välsmakande nötkött. Taste is King!

Address: Kämpaslättsvägen 1, 294 77 Sölvesborg
City: Sölvesborg
Zip Code: 294 77


Similar places near
Lasses Kiosk & Grill Lasses Kiosk & Grill 426 meter Jättegod mat. Lite stimmigt mycket bilar nära att sitta ute och äta.
Pizzaboden Pizzaboden 1 km Hyfsat bra pizzor, fräscht. Trevlig personal
Extra Mjällby Extra Mjällby 7 km Väldigt bra utbud och priser. Hela området är jättetrevlig med glass, mat och kläder....
Reviews
Alltså??? Köpte några chesseburgare tar två bett och känner att något inte stämmer. Öppnar burgaren och ser att det är två stycken burgare ihopsatta och att det är bett i båda köttbitarna som inte kommer ifrån migMat: 1/5
Det va rent utsagt vidrigt, ser ut som att Någon tagit från soporna och typ ätit på den och sen lagt på hamburgaren för att dom inte orkat laga ny, aldrig varit såhär besviken.Mat: 1/5
Mat ok inget mer . Bättre än McDonalds å hamburgarna ser inte ut att blivit överkörda som på max. Så funkar.Mat: 3/5
Uppdaterar min recension. Det har gått utför nåt fruktansvärt. Köpte en double cheese, nåt av det torraste jag ätit. Det ska vara dressing under köttet och ost emellan men det var det inte. Ofta får jag fel mat och tänker aldrig gå dit igen.
Stressigt för de som jobbade där så inte mycket som blev bra med vår beställning.Mat: 2/5
Skulle köpa en kladdig whopper men de inte tar emot kuponger längre, inte värt priset
Skitigt, kladdiga bord och stolar. Har vid flera tillfällen sett personalen gå ut och röka sen gått direkt in och tagit beställning utan att tvätta händerna. obehagligt!
2 burgare, 5 min väntetid. Så bra snabbmat kan vara, lite flottigt och salt men vad förväntar man sig på den tiden. Drive-in, lekplats, handikappanpassad toalet.
Dem tar inte emot kuponger, riktigt kasst då käkar man hellre Lasses: kanske slutet för bk?
Dom tar ej kuponger plus att när jag sa emot gick han i kassan fram och tog på mig och sa till mig att va tyst stort problem?
Comment on this business

to add Burger King Sölvesborg map to your website;