facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burger King Trestad Center

Burger King Trestad Center

Story

OM OSS
Allt började 1954 när David Edgerton och Jim McLamore öppnade sin första lilla hamburgerrestaurang i Miami. Deras strävan var egentligen inte särskilt märkvärdig. De ville servera god, prisvärd mat av högsta kvalitet. Sedan gick allt väldigt fort.
VÄRT ATT VETA
Burger King skriver historia.
Den första restaurangen slog upp portarna i Miami 1954. Whopper uppfanns först tre år senare, 1957, och kostade bara två kronor och femtio öre. 1963 öppnade en restaurang i Puerto Rico, den första utanför USA. Madrid fick den första restaurangen i Europa 1975 och året efter, 1976, öppnade Burger King i Sverige. Idag finns Burger King i hela världen med fler än 12 000 restauranger i 86 länder.

Burger King sätter rekord.
Varje dag besöker 11 miljoner gäster våra restauranger. Oftast beställer de en Whopper – vår bästsäljare serveras otroligt nog över 2 miljarder gånger varje år.

Burger King skapar jobb.
Vi är stolta över att bidra till att ungdomar får jobb. För många är en anställning på Burger King den första anställningen och en bra väg in i arbetsmarknaden. Mer än 400 000 anställda i mer än 12 000 restauranger runt om i världen gör att vi kan servera alla 11 miljoner gäster med grillade burgare varje dag. Vår personal ger allt. Så självklart stöttar vi dem i deras karriärer med regelbunden utbildning och möjlighet till fortbildning.

VAD VI TROR PÅ
COMPANY_ABOUT_US_TEASER_IMG_2
Kvalitet är vår huvudingrediens.
När det gäller kvalitet och färskhet har vi satt vår egen standard. Det är inte för inte som tomater och lök tvättas och skivas dagligen i restaurangen eller att vår Whopper alltid tillagas på beställning. Men vårt kvalitetslöfte börjar ännu tidigare: med produktens ursprung. Vi har valt vårt nätverk av leverantörer helt utan kompromisser. Det märks på smaken.

Smakfull tillväxt.
För oss finns inget som går upp emot smaken av en nygrillad burgare. Och vår plan är att öppna fler och fler nya restauranger så att du också kan få denna smak nära dig. Eftersom vi planerar att växa letar vi naturligtvis alltid efter nya motiverade medarbetare som gillar nygrillat. Om du känner att detta stämmer in på dig får du gärna skicka in en ansökan. Som anställd hos oss kan du se fram emot ett varierat lagarbete med många utvecklingsmöjligheter.

Innovation genom nytänkande.
Det finns 221 184 sätt att kombinera ingredienserna i en Whopper. Som om det inte räckte skapar vi ständigt nya produkter och menyalternativ. Vi försöker alltid göra restaurangbesöken ännu fräschare och är fast beslutna att hitta nya och bättre sätt att förbättra våra gästers upplevelse.

Address: Stampgatan 8, 46273 Vänersborg (commune)
Phone: 0521255040
City: Vänersborg
Zip Code: 46273



related searches:
Similar places near
Bless Burgers Trestad Center Bless Burgers Trestad Center 0 meter Riktigt trevligt ställe och sjukt god mat! Önskade att det fanns bless burgers på fle...
Järnvägs Café & Kiosk Vänersborg Järnvägs Café & Kiosk Vänersborg 6 km Hon lagar god mat , trevlig service är bra . Rekommenderar att besöka och äta lunch d...
Restaurang Koppargrillen Restaurang Koppargrillen 6 km Åt en himla Go Entrecote här efter en heldags Geocaching i krokarna : Trevlig Persona...
Hamburgerköket Hamburgerköket 6 km Helt okej mat, har några autentiska rätter på menyn, men är framför allt ett ställe d...
Osthallen i Vänersborg Osthallen i Vänersborg 6 km Alltid bra service och goda ostar.
Las Vegas Burgare Las Vegas Burgare 6 km Bästa kock i Vänersborg Saleh
Pizzeria Restad Pizzeria Restad 7 km Mycket god mat!
Holmängens Gatukök Holmängens Gatukök 7 km Alltid bra mat! Buffé varje dag med olika rätter till ett vettigt pris.
Café Gula Huset Café Gula Huset 26 km Tog bara en kaffe och en våffla. Vad kan gå fel? Det var som förväntat. De skötte det...
Reviews
Riktigt trevligt ställe och sjukt god mat! Önskade att det fanns bless burgers på fler ställen istället för andra snabbmatskedjor Också väldigt trevlig personal som ser sina kunder Kan rekommendera deras bacon and cheeseburgare, sinnesgod!Mat: 5/5
Fräsch och trevlig lokal. Samma med toalett. Menyn va väldigt liten. Lökringar starka på något sett. Hamburgare rann de ut dressing ifrån. Smaka inge super bra. Dyrt mål om man jämför maten mot konkurrenterna verksamhet.
Mycket dålig musik i högtalarna. Stackars personal som ska behöva höra på den hela tiden.Mat: 4/5
Tog deras kycklingburgare och sötpotatispommes. Jättegott! Det var en delad jättesaftig kycklingfilé inte panerad mald färsMat: 5/5
Trevlig hamburgare restaurang, goda hamburgare må jag säga. Fräsch lokal och snabb service.Mat: 4/5
Utav dom snabbmatskedjor jag provat hittills är Bless Burger definitivt en utav dom bättre nån krona dyrare än dom största och mest kända kedjorna men ungefär tre gånger så bra och dessutom närproducerat i den mån dom kan. Vill definitivt rekommendera att man provar Bless Burger om man har möjligheten till det. Barnvänlighet: Finns bra alternativ för barn i min mening och mina barn. Parkering: Finns plats för både bilar och större fordon som lastbil med släp.
Extremt gott, väldigt kul att testa luftfriterade pommes. De smakade ungefär detsamma bara att alla pommes fick till perfekta Krister oavsett storlek. Kan inte göra annat än att sätta högsta betyget.
Jättegoda hamburgare. Men snälla, börja inte städa och avgränsa platserna så tidigt innan stängning. Det känns stressigt.
Kan varmt rekommendera detta ställe, gör alltid rätt för sig om nått blir fel. Och servar mat i toppklass! Har erfarenhet utav både i Trestad och Uddevalla. Premium burgare samt premium personal!
Tråkigt ställe med priser som inte är motiverade i matväg, och utifrån deras affärsmodell så betalar du 109kr för en burgare och vill du ha pommes och dricka kostar det 30kr till. Men det genomskådas ganska snabbt att priset för pommes och dricka igentligen går direkt till välgörenhet, det är bara ett väldigt fult tillvägagångssätt de gör det på. Öppnar McDonalds/Burger King/Sibylla upp i närheten kommer dessa att gå i konkurs direkt. Maten var absolut ingen wow faktor, pommes var bättre.
Comment on this business

to add Burger King Trestad Center map to your website;