facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burgerking Glumslöv

Burgerking Glumslöv
Address: Krokstorpsvägen 40, 26163 Glumslöv
Phone: +46418457770
City: Glumslöv
Zip Code: 26163


Opening Hours

Monday: 10:00 - 22:00
Tuesday: 10:00 - 22:00
Wednesday: 10:00 - 22:00
Thursday: 10:00 - 22:00
Friday: 10:00 - 22:00
Saturday: 10:00 - 22:00
Sunday: 10:00 - 22:00


related searches: Semmelburger, Max Finland, MAX Korean BBQ, Bastard Burgers menu, McDonald's Sverige pris, Jureskogs meny, Swedish fast food, MAX restaurang
Similar places near
Burger King Sverige Burger King Sverige 171 meter Smakade som vanligt och okej trevlig personal. Dock har de inte direkt värme i lokale...
Reviews
En mycket liten etablering med begränsad yta. Detta till trotts är servicen snabb och personalen trevlig och alert. Detta är en vägresturang utmed E6 / E20 och för det som färdas norrut är driven ett utmärkt alternativ att unna sig en delikat Burger King måltid utan att besöka resturangen. Utanför resturangen finns ett tjugotal plattser för er som väljer att dtanna och njuta av er måltid inne i resturangen. Välkommna! Vegetariska alternativ: Burger King erbjuder ett flertal haloumi alternaiv till sina kunder. Barnvänlighet: Resturangen har ett flertal menyer anpassade till barn Parkering: Det finns ett tjugotal parkerinsplatser utanför resturangen. Specialkost: Olika alternstiv finns för kunder med behov av specialkost som gluten & laktosfria alternativ..
Detta är den absolut sämsta upplevelsen av Burger King jag varit med om. Likt en billig outlet. Ingenting var bra. Hemmasnickrad meny. Whoppern smakade inte whopper. Inte ens brödet var original. Hur är det möjligt? Beställningen på bearnaisesås till närmast sönderfriterade nuggetsen blev till bearnaise med chili. Blev lite väl spicy för min lille son. Fantan smakade inte fanta. Lokalen hade inget som påminner om Burger King. Ostädat och smutsigt. Fullt med kvarlämnad mat på borden och fullt med tappad mat under borden. Burgerkingplancher uppklistrade på väggarna likt ett tonårsrum. Utemöblemanget påminde om någon ödslig nedlagd vägkrog i forna Östtyskland. Kanske just detta Burger King fungerar bäst som bara drive. Kommer aldrig att stanna här någonsin igen.
Ni ska ha öppet till kl 18 varje dag och när vi kommer kl 17 så är det stängt. Samt en av era anställda står och vräker i sig mat vid disken.
En av de anställda försökte hålla upp fortet medans hans två kollegor var ute och rökte. En av rökarna sa att de bara tillät take away, en timma innan stängning, förmodligen så ville de sluta tidigt.
Sämsta Burger King av alla jag besökt i mitt liv. Personalen snackar med kompisar i restaurangen och allt känns rörigt. Underbemannat. Tog över en timme för att få en beställning och då var det inte mycket folk i restaurangen. Slitigt.
Mycket bra service och goda burgare Vegetariska alternativ: Båda är goda
Dålig service, otrevlig personal som hellre skämta med varandra än att vara trevlig mot sina kunder ... smutsigt är det , sakerna är inte påfyllda.. sämsta bk ever
Hur kan det va en hamburgerrestaurang som ligger utmed en av våra mest trafikerade vägar och stänga kl 19 varje dag? Helt otroligt.
Synd om de två stackars anställda som fick springa mellan tillagning, beställning och drive through. Vi fick vänta 10 min på att ens få beställa och ytterligare 10 min på vår mat. Kallt inne så vi satte oss ute i stället i oktober.
Fruktansvärt ställe...smutsig, nästan ingen inredning och lång väntetid. Det var den sämsta Burger King ever.
Comment on this business

Directions to Burgerking Glumslöv with public transportation


Glumslöv Ålabodsvägen 260 meters
218

to add Burgerking Glumslöv map to your website;