facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burhults stuteri och ridskola

Burhults stuteri och ridskola

Story

Ridskola och uppfödning utav WelshMountain och WelshCob

Address: Jutagården, 443 38 Lerum
Phone: 0708133277
City: Lerum
Zip Code: 443 38


Similar places near
Lerums Cykelklubb Lerums Cykelklubb 3 km Jag ramlade och slog i armbågarna, då kom en kille bakom som olyckligtvis inte hade s...
Mjörn Mjörn 15 km Ger väldigt bra klimat. Treriksrösen finns på en av öarna gräns mellan nordiska lände...
Life Padel Norden AB Life Padel Norden AB 192 km Bra lokal och fina banor. Uthyrnings maskinen kan krångla lite så kom i tid
Reviews
Väldigt bra ridskola. Jag har ridit här sedan jag var 5 och började hyra när jag skulle fylla 11. Väldigt trevliga och duktiga ridlärare. Man lär sig mycket grunder, såsom om hur man hanterar hästarna och ponnyerna på rätt sätt. Såklart lär man sig också att rida. Det finns ridgrupper och storlek på ponnyer och hästar för alla olika. Dessa ponnyer och hästar är de finaste jag vet. De är alla olika Welsh-typer så som Welsh cob och Welsh Mountain. Hästen på bilden heter Proud of the day AKA Daisy och ägs av Gunn Johansson.
Jag sitter högt upp på min häst Känner vinden i håret Mina händer hårt i tyglarna Jag rider ut i skogen Jag känner hästens rytmiska gång Under mig, en känsla av frihet Jag låter henne springa Över ängar och genom skogar Jag hör hennes hovar mot marken Så starka och mäktiga Vi är ett team, en enhet Som rider tillsammans mot horisonten Jag känner mig så levande När jag rider min häst Det är som att vi kan flyga Genom luften, fri och obunden Ridning är min passion Min häst är min vän Jag rider för glädje och frihet Det är där jag hittar mig själv.
Det är absolut den bästa ridskolan. Jag har ridit här sedan 1996. Har även barn som ridit här på de små underbara Welsh mountain stona. Så bra med samma storlek på ponnyerna när det är små barn som rider. Att få följa en häst från att den föds till den sedan börjar jobba som lektionshäst är helt fantastiskt. Ägare och personal som tar hand om hästar och elever på bästa sätt. Kan bara bli bästa betyg! Rekommenderats varmt!
Jättetrevlig ridskola, det finns främst grupper för ryttare av A-ponnies alltså för mindre tjejer och killar. Vår dotter har ridit här i fem år och lärt sig mycket om ridning, men kanske framförallt att ta hand om och hantera hästar! Man tar väldigt väl hand om hästarna och sätter deras välmående i första hand! Kan varmt rekommendera ridskolan om man är ute efter att lära sig rida och ta hand om hästar.
Väldigt dåligt! Svindyrt och de har inga kompetens om hur man bemöter barnen med hörselnedsättning eller döva. Har inget förståelse hur man ska tänka på och att tänka på vad tolken ska göra. Usch!
En verkligt trevlig ridskola 1
Comment on this business

Directions to Burhults stuteri och ridskola with public transportation


Jutagården 200 meters
538
Kastenhof 240 meters
LERS
Svenningsgården 260 meters
531

to add Burhults stuteri och ridskola map to your website;