facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Burviks Golf Resort

Address: Burvik , Knutby 740 12, C, SE
City: Knutby
Zip Code: 740 12



related searches: Sundsta Golf, Johannesberg Golf, Golfhäftet, Uppsala golfklubb, Wattholma golfklubb, Torshälla Golfklubb, Vassunda GK, Roslagens GK
Similar places near
Reviews
Toppentrevlig personal och väldigt god mat i restaurangen. För att vara säker på öppettiderna så kolla hemsidan. Google samarbetar inte riktigt. Sommartider häller nu. Knixig bana. Fina greener.
Väl underhållen 18-hålsbana som är relativt svår. Dessutom 3-håls träningsbana samt driving range och övnkngsområde. Bra restaurant och shop. Stugor att hyra för övernattning. En extra bonus är paddelbana. Väl värd ett besök!
Banan var tyvärr i väldigt dåligt skick, lägesförbättring på både fairway och greener. Annars väldigt trevligt.
Helt okej julbord med mycket trevlig personal. Mvh Magnus Åhström
Trevlig bana. Dåligt med toaletter längs banan eller så såg vi dom inte.
Trevligt ställe med fantastisk personal Banan som de flesta andra i år problem med isbränna .
Undrar varför inte kiosken är igång på 10:an mitt under högsäsong?
Mycket trevligt boende bra golf trevlig personal
Jättetrevlig anläggning! Äntligen är det någon som har tänkt till, och förstår att en golfbana kan vara utmanande utan att vara så lååång! Kul att kunna ha birdieputtar på de flesta hål! Även spelare med högre hcp har chansen att nå in på en del hål. Lätt att gå, och i fin kondition. Önskvärt med lite snabbare greener. Bra boende nära övningsområdet. Trevlig personal. Vi återkommer gärna!
En helt ok golfbana med ett bra läge och möjlighet till olika former av boenden som gör att den lockar många grupper. Hade dock inte så mycket som stod ut som minnesvärt nog för ett högre betyg.
Comment on this business

to add Burviks Golf Resort map to your website;