facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Busfabriken

Address: Snöstorpsvägen 105, 302 48 Halmstad
Phone: (035) 10 15 30
City: Halmstad
Zip Code: 302 48


Similar places near
Linehedsparken Linehedsparken 892 meter Det här är en sida för alla oss som använder Linehedsparken för rekreation, underhåll...
Pete's place Pete's place 1 km För att livet är för kort för att ha tråkigt.
Leos Lekland Sverige Leos Lekland Sverige 1 km Mina barn älskar denna ställe.. inte så mycket folk var där rent och fint
FortunaBingo Halmstad FortunaBingo Halmstad 2 km Roligt ställe, varierande spel. Tyvärr är där många som ej respektera att det skall v...
Citycamp Halmstad Citycamp Halmstad 2 km Otroligt trevlig campingvärd "Peter ". Gångavstånd till centrum. Ett stenka...
Retard racing Retard racing 3 km Idioter bakom ratten borde inte vistas på allmänavägar
Reviews
Inte okey att städpersonal går runt med dammsugare och svabb under tiden när barnen leker.Dom fick vänta en timme på att komma åt cyklarna då städerskan var där. Påpekade det till personalen att städa borde göras när det är stängt.
Själva stället är bra och roligt för barnen. Men personalen, under all kritik. Oengagerade, inte ett enda leende och inte hjälpsamma. Sugrör till slushflaskan hade ett hål i när vi köpte men personalen kunde "tyvärr" inte hjälpa detta eller ge oss ett nytt då det redan var druckit ur. Känns sådär att betala för något som är trasigt, hade lika gärna kunnat köpa ett glas istället som kostade hälften eftersom flaskan ändå inte går att använda mer.
Bra och lugnt nu i Corona tider.
Egentid för vuxna och roligheter för barnen allt från rutschkanor till cyklar! Och elefanten som dyker upp då och då
Ur en förälders perspektiv så tycker jag att servicen och framför allt säkerheten är undermålig. De anställda verkar relativt oengageradehelt klart pga dålig ledning Dessutom är det extremt hög ljudvolym barnskrik och lokalen är ganska liten i förhållande till verksamheten. Som förälder så bör man vara medveten om att där finns "radiobilar" på övervåning som går rätt snabbt OCH vem som helst kan stoppa o starta dem via en start/stopp knapp som reglerar hela attraktionen. Där va absolut ingen övervakning utav själva attraktionen konstigt nog. Barn kan råka riktigt illa ut där. Men Barnen hade kul i alla fall.
För mycket folk på en liten yta. De släpper in för mycket folk vilket resulterar i att det finns ingen plats att sitta, ingen plats att leka och hygien på toaletterna blir extremt dåliga. Det är roligt när det är lite mindre folk, men annars skulle jag inte rekommendera att åka hit. Det är också en rekommendation att ha någon form utav öronproppar/skydf för att minimera risken för bullerskador då här inte existerar någon ljuddämpning.
Leos lekland är så mycket bättre. Välj det istället! Här känns det ofräscht och en uppdatering behövs akut. Cyklarna har opumpade däck, bollkanonerna fungerade inte över huvud taget, i pulkabacken finns bara en pulka. Lågt i tak gör att rutschkanorna inte blir särskilt höga. Hit kommer vi inte tillbaka, trots lågt pris. Känns väldigt litet och deppigt.
Helt OK ställe. Men blir besviken på personalen. När man går och säger till att toaletterna är ofräscha. Görs inget ting. Stressad personal , man kan le lite tycker jag. Behövs en uppfräschning av hela stället. Men priset för att gå in ska man ej klaga på. Maten är OK. Mycket mat för pengarna.
Idag var det mindre bra. Ingen glad personal, slush fanns bara två smaker cola i 4 behållare och en blå mycket vatten på golven inne på toaletterna kanske pga att alla gäster fick hämta sitt vatten till sin mat inne på toaletterna, pga att vissa läsk funktioner var trasiga. Jag sa till några gånger att de skulle ställa fram en kanna vatten vid läsk automaterna.
Det är trångt o litet. På tok för mycket barn på den ytan som finns att leka på. Sedan dessa studsmattor som det ska vara ETT barn i åtgången. Det stämde inte. Vår son blev överfallen av flera barn som bara sprang in och hoppade. tycker att föräldrarna ska tar mer ansvar, men det jag såg av dom, var att dom satt med telefonen i handen.Men lite kul blev det för sonen.
Comment on this business

to add Busfabriken map to your website;