facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BUSIZ

BUSIZ

Story

NORRKÖPINGSVÄGEN 13

Address: Norrköpingsvägen 13, 61138 Nyköping
Phone: 0155-606021
City: Nyköping
Zip Code: 61138



related searches:
Reviews
Dyrt inträde med tanke på den lilla lokalen. Dåligt att man inte får ta med egen mat. Maten som säljs där är i sämsta laget. Vi köpte en "barnhamburgarmeny" och jag önskar att jag tagit kort på den. Den bestod av en torr och seg burgare mellan två brända bröd. Till det serverades pommes. Vi kommer förmodligen att åka dit fler gånger eftersom lillkillen hade roligt där, men jag rekommenderar er verkligen att åka till busfabriken om ni kan välja.
Det har blivit bättre och sämre. Bra att lekdelen är instängd för de som sitter i caféet, det blir en lugnare atmosfär. Men trångt och smutsigt i lekdelen.
Tycker det är dåligt att man int får ha med egen fikakorg. Med flera barn i familjen blir det dyrt med inträde och fika/mat. Inte alla har råd.
Kul för barnen men har blivit så litet och kostar mer än dom större lekställerna.
Håller med till 110% som den förgående recensionen. Förfallet, smutsigt, mörkt och riktigt illaluktande. Dem borde se över hygienen på det stället!
Det här stället gillade barnbarnen skarpt. Inte bara lek det finns ju både fika och.mat.
Kul ställe för vuxna och barn med bra mat.
Kul underhållning för barn mest, men även vuxna.
Trångt och dunkel belysning efter att ha fått mindre utan pga bar/mat på bio sidan...
Sveriges skitigaste lekland.Så smutsigt och.illaluktande .Dessutom mörkt tänder inte lampor tror pga smutsen inte ska synas
Comment on this business

to add BUSIZ map to your website;