facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Buslandet Lagan

Buslandet Lagan

About

Välkommen till Buslandet på Facebook! Inomhuslekland i Lagan för barn som gillar bus och äventyr. Vi besvarar inlägg vardagar kl. 8-17.

Story

Buslandet Lagan är ett inomhuslekland i småländska Lagan. Leklandet passar barn mellan 1-15 år och är fullt med olika aktiviteter och äventyr.

Leklandet öppnade 2010 och har fräscha och fina lokaler anpassade för barn i farten. Vi har en restaurang där vi säljer mat och fika.

Intill leklandet har vi tre kalasrum med olika teman. Har ni några funderingar får ni gärna kontakta oss: [email protected].

Address: Laganvägen 8, 34150 Lagan, Sweden
Phone: 0372-35200
es.nagaltednalsub@noitpecer
City: Lagan
Zip Code: 34150


Reviews
Slitet, och dåligt underhållet! Alla tre toaletterna är katastrof! Smutsiga och luktar! Har sagt till de flera gånger att de lagar sönder sakerna. Händer inget. Speciellt en liten trehjuling söm är sönder över 2 månader. Nya ung personal är jätteotrevliga och en av de har mycket fult och dåligt beteende. Sitter och surfar på mobil hela tiden. Jag kan inte förstår hur fick hon jobb! Inne i lokalen var kallt pga låg AC temperatur och personal vill inte höja up temperaturen. Barn kan blir sjuka! Ska man sitta ine i jakan nu i sommar? Det var tyvärr så idag. Vi kommer hit ganska öfta och vara barn gillar den här plats. Hoppas att det blir bättre i framtiden, gammal personal var mycket trevligare och mer duktig på jobbet.
Slitet, litet och dåligt underhållet. Vår son är fyra och han var nöjd, men det var också första gången han besökte ett lekland.
Kul för barnen men tjejen som jobbade var sämst, var på sin telefon det mesta av tiden trots att det fanns en leverans med flera paket korv i rumtemperatur minst dom 4 timmarna vi var där....köp inte korv där alltså! Och varje gång en kund kom eller köpte nåt så var det tydligen jätte besvärlig för henne. Slutsats = fel person på fel jobb! Byt personal om ni vill överleva!
Lagom stort för lite mindre barn
Endast 1 personal på hela stället. Dåligt påfyllt med papper och tvål på toaletterna. Tjejen i kassan var trevlig.
Ganska litet i jämförelse med de större Leklandet. Får vara och leka i 3h. Finns mat och dryck.
Väldigt sunkigt och smutsigt när vi var där. Tror inte det har tvättats sedan det öppnade.
Maten är hemsk. Dåligt gatukök-nivå. Leklandet är helt ok. Det är litet och funkar för småttingar runt året också. Priset är för högt 150 kr för lite bollhav och kuddar men det gick lätt att smita in.
Det är väl lagom stort om man vill kunna ta de lugnt när barnen leker. Men kanske lite tråkiga saker för barnen kanske bra och förnya lite mer grejer Annars ärnde väl ok för barnen skull
Mer för lite större barn enligt oss. Vår tvååring höll på att bli nersprungen flera gånger. Men annars mycket spännande att utforska.
Comment on this business

to add Buslandet Lagan map to your website;