facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butchers Burger@Food

Address: Storgatan 28 , Växjö 352 31, G, SE
City: Växjö
Zip Code: 352 31



related searches: Butchers burger food växjö review, Butchers burger food växjö menu, Bastard Burgers Växjö, Butchers burger Göteborg, Bastard Burgers menu, Massimo Växjö, Chapter House Växjö, Texas Longhorn Växjö
Similar places near
Umami Monkey Umami Monkey 161 meter Inga speciella burgare, torra kycklingvingar, helt OK som en pub måltid men inte pris...
Oxgrillen Oxgrillen 234 meter Fick maten snabbt och maten var god, det var lugnt där inne och det ligger på en bra ...
Grilleriet Grilleriet 398 meter En väldigt god classic hamburger. Dock tycker jag den är något för liten för min smak...
Zack's Zack's 1 km Härlig buffé med husmanskost.Även bra Hamburgerrestaurang..
burger king burger king 3 km De är ok snabb mat .men interiören bör uppdateras
McDonalds McDonalds 3 km
Reviews
Trevligt hak med schysst inredning. Ett plus i kanten är att det inte är så stort så man få en bra atmosfär. Trevlig servicevänlig personal. Utbudet av burgare är lagom som passa alla olika smaker. Hamburgarna i sig va väldigt goda, som många andra påpekat är dom saftiga och perfekt kryddade. Jag valde en Joe Louis med en extra köttbit. Lagom hetta i burgaren. Priserna är helt i linje med vad man får för käk. Andra hamburgarhak är inte i närheten av Butchers. Jag kan varmt rekommendera Butchers!
Så jäkla goda burgare och trevlig personal, månadens burgare i mars 2023 var riktigt grym har ätit den 3 gånger hittills måste bli mins två gånger till.
Helt himmelskt och saftigt rött kött med pommes så finger-slickande ljuva att man känner sig som ett litet snusk från fifty shades of grey vid fönsterplatsen tre av tio bok btw ghetto-osten på brödet kom ut positivt på graviditetstestet. ingen aning hurså men den smakade inget märkligt alls är dock vanare vid typ 'JaFrances DeKukulur' ost eller 'DeePopileto Mamilelo' på mina burgare där hemma. jag brukar hålla mina mer vetenskapliga test privata, men tycker ägaren bör veta så att ni kommer ihåg kopparspiralen nästa gång! annars är butchers burgers såklart 10/10!!!
Ok burgare, gick inte att köpa endast burgaren utan var tvungen att betala för en hel meny, därav betyget. På de flesta andra ställen kan man vara mer flexibel och anpassa beställningen men tyvärr inte här.
Burgaren var absolut bra men tallriken fattig med pommes men inget mer. En god sallad eller coleslaw hade varit ett lyft tillsammans med dipp om den ingått i menyn och inte nu som tillval. Ölutbudet var skrallt, skulle även det kunnat höja betyget.Mat: 4/5
behöver jag säga mer?! Pommesen är outstanding och tja, burgaren likaså.Mat: 5/5
Billigt och trevligt Kul att kunna gå ut tre generationer och alla är nöjda.Mat: 5/5
Ett av de billigare hamburgarställena i Växjö, men har svårt att tänka mig att de andra kan vara godare. Har inget behov av att testa dem efter ha ätit här ens. Tog cheddar - burgaren och den var perfekt kryddad. Personalen var väldigt trevlig också. Vi orkade inte ens äta upp pommesen trots vi var vrålhungriga när vi kom dit så det var en redig portion. Rekommenderar starkt deras mayo-dipp för den var så himla god. Det enda negativa jag kan tänka mig är inredningen som är lite speciell med pin-ups och sådär, och att de inte hade "plain mayo" eftersom jag är känslig för stark mat, men deras egna var riktigt god i alla fall.
Trevligt bemötande och bra priser, schysst meny med tillräckligt varierande val! Burgarna va helt magiska, bra stekgrad och riktigt goda pommes! Testar gärna fler gånger.
Trevlig personal och så goda hamburgare, rekommenderas
Comment on this business

to add Butchers Burger@Food map to your website;