facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butik Garoff Stockholm Sverige

Butik Garoff Stockholm Sverige

About

ONLINE STORE: www.butikgaroff.eu

Tunnelbana: SOLNA CENTRUM

SALE and WHOLESALE clothing

Always new models with small prices.

Story

ONLINE STORE: www.butikgaroff.eu

Tunnelbana: SOLNA CENTRUM

SALE and WHOLESALE clothing

Always new models with small prices.



"BUTIK GAROFF - Skärholmen CentrumOver 120 modeller vinter jackor, parkas, vastar till de bästa prisernaONLINE STORE: butikgaroff euSnabb leverans 1-2 dagar.Stort erbjudande vardag . Alltid de senaste modellerna.Vårt erbjudande inkluderar: vinterjackor, västar, kappor, tofflor, klänningar, hattar. Butiken är öppen dagligen. Vi inbjuder gärna dig också att besöka vår webbutik vardag hittar du ett stort erbjudande, och och och och och vi har ocksa man vinterjackor med pals och dam kläder med mycket med mycket bra kvalitet och laga priset"
Address: Postgangen 53A , Solna Centrum, 171 45 Solna
City: Solna
Zip Code: 171 45


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Butik garoff stockholm sverige solna review, Butik garoff stockholm sverige solna price, Skärholmen Centrum butiker
Reviews
Så oprofessionellt! Har försökt byta storlek på kappan men de svarar inte på mina mail. Kappat har jag redan returnerat för 7 månader sedan men tills nu har dem inte svarat mig och vet inte vad som har hänt. Fick ingen annan storlek, inte heller kappan som jag köpte eftersom den har jag skickat till dem. KÖP INTE FRÅN DEM ni kommer att lägga pengar i onödan.
Värsta jag har varit med om!! Svarar inte på sina mail, trots mailat flera gånger. Har returnerat en vara i januari tills nu juli har den inte registrerat returen och vi väntar fortfarande tills de gör det. Har aldrig upplevd sån bemötande i Sverige förr.
Det sämsta bemötandet och de sämsta medarbetarna och dessutom vill de betala för min jacka.Jag kom tillbaka och de registrerade inte returen. Hade det funnits mindre än en stjärna skulle jag ha sagt det, men det är det tyvärr inte
Dålig kundbemötande av personal och dålig kvalitet på jacka. Jag köpte en jacka som gick sönder efter några dagar. När jag gick till butiken för att reklamera den ju med att det inte har gått 2v men personalen var inte hjälpsam. Det var en jätte otrevlig blond tjej som sa att det är mitt fel att jackan gick sönder för att jag la mina händer i fickan!!! Jag sa att jag har rättigheter och kommer anmäla händelsen då svarade hon med ” gör va du vill!!” Sen när jag frågade om butikens chef sa hon att det är hon som är chefen! Och att hon ska ta jackan och skicka den till en skräddare och det kommer ta 2 veckor. Jag sa okej men efter 2 veckor fick jag sms att det inte gick att fixa den och jag ska komma till butiken för att få en ny jacka. Min mamma gick för att hämta den och då var det samma otrevliga blondinen som inte ville hjälpa. Sen gick min mamma därifrån
Varninggggg!!! Köp inte från den här butiken . Sämsta kundupplevelsen, lång tid för frakt och dålig hantering av e-mail. Dålig kvalité av jackan.
HANDLA INTE HÄR SNÄLLA!!!! Dom vägrar ta emot en jacka som endast är provad.. Kvalitet var låååångt under förväntat för en dyr jacka! Dom har fått jackan till butiken men tar inte emot den av posten!!! Går emot svensk lag och säger att jag enbart kan och måste byta jacka mot en annan storlek och inte kommer få tillbaka mina pengar! Har även inte svarat på telefon på flera veckor!
Jag fick inte fram min beställning, har väntat över 2 månader på att få tillbaka mina pengar. Företaget svarar inte. Dessutom kan man inte ringa dem.
VIDRIG kvalitet& personal! Istället för att hjälpa sina kunder så skämmer de ut dem& försöker trycka ner dem. När min kappa efter 6 månader !!! sprack i sömmarna menade de anställda på Garoff att detta var pga min vikt& inte på grund av dålig kvalitet. De skämde ut mig i butiken& vägrade ersätta kappan med en ny trots att det var tydligt att kappan passade mig& att det var produktionsfel. Det finns massor liknande butiker/online som jag mycket hellre vänt mig till! Usch vilken dålig upplevelse!
Det absolut sämsta bemötandet jag upplevt i mitt liv. Otrevlig personal som vägrar att ta på sig ansvaret att åtgärda knappar som lossnat. Kommer definitivt att anmälas till ARN! Synd att personalen inte kan se sina affärer långsiktigt då dem bara förlorar kunder på detta! Gör dig själv en tjänst och handla i en annan butik!
VARNING!!!!!! HANDLA INTE HÄR! Butiken strider mot alla lagar och regler inom den svenska detaljhandeln! Läs bara deras recensioner! Om du skulle få problem med ditt köp så kommer du mötas av inkompetent, otrevlig, idiotisk personal som vägrar hjälpa dig. Det är billig kinakvalité på varorna till överpris!!!! HANDLA INTE HÄR!!!!
Comment on this business

to add Butik Garoff Stockholm Sverige map to your website;