facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butik Älva

Butik Älva

About

Återförsäljare för Greengate, IB Laursen, Kähler, Odd Molly Home och Majas lyktor. Vi har Mynte porslin och nyheterna från Greengate.
www.butikalva.se

Story

Butik Älva startade 28/4-2012, men resan hit började för över 25 år sedan då Jessica Rennstam började fila på planerna att ha en egen heminredningsbutik. När vi hittade huset på Torggatan 11 så hade vi hittat förutsättningarna för att förverkliga en 25 årig dröm. på vår fritid renoverade vi halva garaget till en 40m2 liten butik. Klart var att stilen skulle vara charmig, romantisk, lantlig och att det skulle vara rogivande och inspirerande att komma till oss. Vi får säga att vi blev ganska nöjda med resultatet. sommaren 2012 lanserade vi även vår webbutik som komplement till vår fysiska butik.
Välkommen in till oss och låt dig inspireras.



"Butik Älva startade 28/4-2012, men resan hit började för över 25 år sedan då Jessica Rennstam började fila på planerna att ha en egen heminredningsbutik. När vi hittade huset på Torggatan 11 så hade vi hittat förutsättningarna för att förverkliga en 25 årig dröm. på vår fritid renoverade vi halva garaget till en 40m2 liten butik. Klart var att stilen skulle vara charmig, romantisk, lantlig och att det skulle vara rogivande och inspirerande att komma till oss. Vi får säga att vi blev ganska nöjda med resultatet. sommaren 2012 lanserade vi även vår webbutik som komplement till vår fysiska butik.Välkommen in till oss och låt dig inspireras av våra 80 varumärke som t.ex. Maileg, Ernst, Gynning Design, Mix By Heart, Affari, Strömshaga och många"
Address: Nya Torg 8b, 24231 Hörby
Phone: 0764-198605
City: Hörby
Zip Code: 24231


Similar places near
Butik Stilrent Butik Stilrent 725 meter Här hittar du tidlös, modern, stilren inredning till alla hem! Vi har bla Broste Cope...
Pema Pema 6 km Inte så roligt som man skulle vilja
Häxans Hus Henset Häxans Hus Henset 11 km Lätt att hitta. Mysig butik. Gillade känslan när jag gick in i butiken. Många många s...
Reviews
Jättefin butik. Det finns både fina kläder och pryttlar. Kan varmt rekommendera denna butik och hon som jobbade där idag var jättetrevlig och hjälpsam. Kommer tillbaka.
Toppen! Beställde på webben. Snabb leverans.
spännande present butik med allt möjligt från himmel till jord! vackra saker, bra saker, goda saker ... inredningsdetaljer, teer, kryddor, ljus, prydnader och mycket mycket annat smått och gott! trevligt och hjälpsam personal med hjärtat på rätta stället. kan varmt rekommendera en titt i denna butik! 5 av5 stjärnor!!
En mysig butik med jättefina prylar och kläder. Väl värd både ett och många besök
En otroligt mysig butik mitt i Hörby centrum och så otroligt fina saker. Olika prisklasser så passar till vilken present man än kan tänkas vilja ge eller köpa till sig själv.
En trevlig inredningsbutik där man alltid hittar något fint antingen till sig själv eller man ska ge bort något, för ex om man är bortbjuden på middag eller ett kalas!
Det är en trevlig butik att besöka, man blir trevligt bemöt .
En butik med inredning och design prylar. Får detta betyg då där inte fanns jätte mycket som jag tyckte var intressant. Detta då jag inte är jätte intresserad av heminredning.
Då man går med rollator eller annat hjälpmedel, måste man påkalla hjälp med dörren, då det ej finns en dörröppnare!?
Comment on this business

to add Butik Älva map to your website;