facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butikpaletti.se

Butikpaletti.se

About

butikpaletti.se med fysiska butiker i Eksjö,Halmstad,Unnaryd. Vi erbjuder hållbart mode för hela familjen,giftfria och klimatsmarta produkter som ekologisk hud/hårvård,inredning, giftfria leksaker och rengöring.Hos oss handlar ni med hjärtat.

Story

Butik Paletti finns som webbutik samt i Halmstad,Unnaryd & Eksjö som erbjuder livstilsprodukter för hela familjen med omtanke om människan och miljön. Giftfria leksaker, skor&kläder för hela familjen, ekologiskt hud/hårvård, miljövänlig rengöring och hus&hem
Vår vision är att hos oss ska alla handla med gott samvete.
Giftfritt, ekologiskt hållbart, klimatsmart , god kvalite och snygg design. Största varumärken Mini Rodini, Knowledge Cotton Apparel , Maria Åkerberg , Maxomorra, Braintree Clothing, El Naturslista, Klean Kanteen, Hevea, Kings Of Indigo, mf Vi finns i centrum i Eksjö på landet i Unnaryd i Hylte kommun samt som webshop.
Kvalité , hållbarhet och god design är något vi inte tummar på .Alla våra produkter är noga utvlada och de flesta är ekologiska, eller och fairtrade certifierade. Vi satsar på naturmaterial när de gäller kläder. Ekologisk bomull, hampa, lin och bambu.
Hållbart mode osv. "Vi vill att man ska konsumera rätt och grönt" Vi erbjuder handplockade produkter noga utvalda utifrån vårt eget tycke och smak. Vi erbjuder ekologiska, rättvisa och/eller när,här producerade produkter inom kategorierna dam/herr och barnkläder- inneskor,uteskor hår- och hudvård för alla åldrar samt livsmedel och rengöring.
Vi har även ekologiska glutefria och laktosfria livsmedel .
Vi erbjuder även event som modevisningar, afteernoon tea m.m.
och erbjuder home-party bland annat.



"Det är lätt att handla med hjärtat för hela familjen.Butik Paletti erbjuder justa produkter för dig som bryr dig om både människa och miljö. Våra produkter och livsmedel är utvalda med omtanke och är främst ekologiska och rättvisemärkta. Vi vill underlätta för dig att göra kloka val när du handlar. Det ska helt enkelt vara lätt att handla med hjärtat. Vi finns i Halmstad Eksjö och Unnaryd"
Address: Fredsgatan 11, 30246 Halmstad
Phone: 035 265 53 33
City: Halmstad
Zip Code: 30246


Similar places near
Tidlöst Halmstad Tidlöst Halmstad 57 meter En underbar klädbutik med snygga kläder till kvinnor i alla storlekar.
Walkincloset Walkincloset 444 meter Älskar denna klädaffär så himla mkt!! Rosa i princip överallt och bara ljusa kläder m...
aim'n.store aim'n.store 461 meter Så trevlig personal och mycket fina kläder
Mood Mood 461 meter Multibrand butik inom mode, välskött oklar målgrupp dock.
4me Halmstad 4me Halmstad 467 meter Unik butik med profosionell personlig service.
Selected by Ella Selected by Ella 3 km Öppettider: Mån-ons kl.9-18, tors-fre kl.9-14 Hjärtligt Välkomna!!
BebeRoo BebeRoo 3 km
Lindex Lindex 3 km
H&M H&M 3 km
Hunkemöller Hunkemöller 3 km Tjejen i butiken var så hjälpsam och var väldigt mån om att hitta det bästa för just ...
Mom2moM - Revolutionary Brand Mom2moM - Revolutionary Brand 4 km Välkommen till Mom2moMs officiella Facebooksida. Här lär Ni känna oss bättre samt tip...
Reviews
Mycket dåligt bemötande vid reklamation och dålig kompensation för vara som inte gick att använda. Dålig kvalitet till höga priser. Rekommenderas ej.
Härlig och inbjudande affär med ekologisk och hållbar inriktning. Alltid hög personlig service genom kunnig och duktig personal. Rekommenderas varmt!
Jättebra affär med stort utbud ekologiskt sortiment av kläder, både för vuxna och barn, hudvård, smink och rengöringsprodukter. Väldigt trevlig personal.
Ekologiskt utbud, bra service
Bruten överenskommelse
Comment on this business

to add Butikpaletti.se map to your website;