facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butikschefsprogrammet

About

Detta är en sida för dig som är intresserad av, planerar att, redan pluggar eller har pluggat på Butikschefsprogrammet på Högskolan i Skövde.

Story

En bra utbildning leder till jobb – och förbereder dig för arbetslivet. Så tänker vi på Högskolan i Skövde när vi utformar och planerar våra utbildningar.

Policy för Högskolan i Skövdes sida på facebook

Vi på Högskolan i Skövde vill ha en plats där alla som är intresserade av utbildning kan träffas och prata. Vi ser därför vår sida på facebook som en naturlig mötesplats, där alla som vill kan få ställa frågor, få mer information och få reda på vad som händer på Högskolan i Skövde.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Om någon vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kommer vi stänga av den här personen från sidan samt radera alla inlägg. Se även facebooks generella användarvillkor.


Address: Högskolevägen, 54128 Skövde
Phone: 0500-44 80 00
City: Skövde
Zip Code: 54128



related searches: Butikschefsprogrammet Skövde
Similar places near
University of Skövde - You Create Reality University of Skövde - You Create Reality 119 meter A modern university that offers first-class programmes and competitive research which...
HISTEK HISTEK 254 meter Bra ställe att hänga på och festa lite. Ett "must know" ställe gör alla ing...
ECTS-Global ECTS-Global 4 km ECTS stands for educational consultancy and tips for students.It is a service oriente...
Comment on this business

to add Butikschefsprogrammet map to your website;