facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Butterflying today

Butterflying today

About

Butterflying Today möjliggör kvinnors företagande genom mentorskap, utbildningar och crowdfunding.

Story

Butterflying Today startades av Karin Wells och Susanne Bilski. Två entreprenörer som förenades i samma längtan att stötta kvinnor att driva företag. I dag består företaget av ett aktiebolag där det mesta av utbildningar görs samt en insamlingsstiftelse som samlar in pengar för att möjliggöra för fler kvinnor att starta och driva företag

Namnet Butterflying Today appellerar på processen från puppa till fjäril och uppmanar dig att inte skjuta upp dina drömmar utan göra verklighet av dem. D v s sprida ut dina vingar. Våra Just DO IT workshop är ypperliga tillfällen att få extra kraft att göra just det., TA STEGET.

Vi erbjuder också mentorskap under 6 månader som är anpassade efter den unika personen som vi möter.

Butterflying Today är idag i allra högsta grad ett "samarbetsföretag" med en rad entreprenörer som i större eller mindre utsträckning är delaktiga i olika utbildningar. De är experter på sina områden, från kommunikation, nätverkande, varumärken och coacher.

Vi vill se fler kvinnor leva sina drömmar genom ett företagande och vi vill vara delaktiga att stötta företag som både vill göra gott och tjäna pengar och bjuda in hjärtats kraft i sitt företagande.

Vi håller workshops mest i Stockholm och Mälardalen men kan förflytta oss om behov finns. Vårt mentorskapsprogram däremot sträcker sig med hjälp av dagens teknik över hela Sverige.

Läs gärna vår blogg där vi delar med oss av våra erfarenheter om att leva som företagare, förena olika delar i livet, bygga varumärke och mycket annat. www.blogg.butterflying.today

Vill du dela med dig av din erfarenhet och få ta del av andras finns nätverket The Butterfly Network (en sluten grupp på facebook). Kontakta [email protected] om du vill vara med.

Address: Garpenberg
Phone: 0733 900 371
City: Garpenberg


Similar places near
Life University - Institute of JoY Life University - Institute of JoY 2 km Life University
Comment on this business

to add Butterflying today map to your website;