facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BVC Närhälsan Älvängen

About

Här kan du se information om BVC, våra utbildningar och övrigt.

Address: Svenstorpsvägen 1, 446 37 Älvängen
Phone: 010-4733550
City: Älvängen
Zip Code: 446 37



related searches: BVC Älvängen, Älvängen vårdcentral drop in, Älvängens Läkarhus, Närhälsan Rehab Älvängen, Närhälsan Ängabo, Pcr test Älvängen, Mammografi Älvängen, 1177 Närhälsan
Similar places near
Tandläkare Albert Szekely AB Tandläkare Albert Szekely AB 195 meter Har haft många trevliga besök hos Albert. Hade en urkass tandläkare som barn som fick...
Reviews
Har väl funkat ok de gånger jag vart där. Tycker mig fått den uppmärksamhet och hjälp jag velat ha.
Jag och min man skrev oss här då vi inte var nöjda på föregående vc. Jag kontaktar dem och frågar om vi kan komma för en hälsoundersökning då vi behöver ha ett intyg på att en sådan är gjord. Det gör dom inte där tydligen. Blev hänvisad till en Privat klinik i Göteborg? Okej svarade vi, och frågade om de skickar en remiss, då de själva inte kunde hjälpa oss med det vi behövde hjälp med. Men nej nej. Vi skall enligt dom åka 30km och betala 750kr per person för de gör inga hälsokontroller och intyg på detta på denna vårdcentral. HAHA! tur man inte hann komma dit innan man byter igen! Värsta jag hört!
Vänligt bemötande och hjälpsam personal i reseptionen. Därav stjärnan. Var där första gången på drop in. Kom in efter en timmes väntan. Sköterskan som tog emot mig var lite disträ och verkade trött på sitt jobb eller nåt. Hon sa att vi behöver göra kissprov. Hade ju tagit med kissprov hemifrån för sköterskan som jag pratade med i telefonen tidigare sa att jag skulle ta med ett. Hade lagt mitt prov i korgen där reseptionisten sa att jag skulle lägga den. Då har den alltså legat där hela väntetiden. Iallafall blev jag sedan skickad till läkaren. Läkaren var också mycket disträ. Han frågade inte så mycket. Bara vart jag hade ont. Lyssnade inte på vad jag sa. Skrev ut penicillin mot UVI. Inte ens vilka andra mediciner jag äter frågade doktorn om. Han sa att provet skulle skickas vidare. Jag frågade när o hur jag får besked om svaret. Det blev också mycket diffust svar. Jag förstod inte heller det lilla han sa. Pratade mycket otydlig svenska. Mötet var över på 5 minuter. Värken har jag kvar efter penicillinkuren. Gav dem en chans ändå och nu måste jag faktiskt såhär efter 1 år som inskriven ge dem 5 stjärnor. De har verkligen tagit hand om mig bra. Han som pratade otydlig svenska slutade och jag fick en grymt bra läkare. En ung kille som efter över 1 halvår valde tyvärr läsa vidare men nu har jag haft en kvinna som är toppen. Mycket bra! Jag vill också att mina barn och man blir inskriven där. Stället har blivit mycket bra!
Jag är uppvuxen och har bott i Ale Kommun hela mitt liv. När denna Vårdcentral flyttades från södra Älvängen så är det allt annat än bra. Tycker det bara blir sämre vart efter. Stor personalomsättning, jag är inne på min 5:e läkare på 5 år. Däremellan staffetläkare innan ny ordinarie. Dom besvarar inte alla frågorna man ställer, via 1177, direkt, utan jag får "brevväxla" och dribbla, förtydliga, både tre och fyra gånger innan resultat. Vissa staffetläkare är helt inkompetenta och särskilt en, vilket jag vände mig till chefen som gjorde en avvikelseanmälan om patientenklagomål. Nu, i september, träffar jag ytterligare en ny läkare. Får se vad det har att ge. Är det ytterligare en tillfällig läkare, återigen, listar jag mig någon annanstans i Ale. Undvik att lista dig här om du inte måste! Om du måste, se till att dokumentera varje besök. Själv spelar jag in besöken med mobilen, inkl. telefontider. Det är tråkigt att behöva göra, men det är så det får bli när jag känner att det är så rättsosäkert.
Hopplöst! Hur kan det vara möjligt att ej få komma i kontakt med vårdcentralen??!! Ok om dem har fullt för tidsbokning men rådgivning måste man väl ändå erbjuda från en vårdcentral fram till att dem stänger! "Det finns ej tid att dela ut på detta val" - är vad dem säger oavsett knappval??!! Man ska tydligen också kunna lämna ett meddelande efter alla val men det går ju inte! Nej, detta är nog det sämsta jag någonsin varit med om! Jag arbetar 100% natt på Sahlgrenska och vet hur sjukvården fungerar. Tragiskt system vårdcentralen har, att bara kunna ringa en viss tid på förmiddagen halva Sveriges befolkning arbetar natt Och när jag väl ringer på rätt tid så kommer jag ändå inte fram.
Det går inte att ringa till vårdcentralen, en telefonsvarare meddelar "vi kan inte ta emot fler samtal idag" kl 08,04. Det går inte heller att lämna något meddelande.har provat vid flertalet dagar och tider men med samma svar Det går ej att boka tid via deras hemsida, för det finns inga lediga tider. Dom har inte heller någon "dropp in", så det enda som återstår har varit att åka dit och kräva en tid. Så när man nu har lyckas få en tid hos någon av deras läkare så får man frågan "vad vill du jag ska göra" åt ens besvär,, -om man visste vad det var för fel hade man ju inte gått dit alls. Fruktansvärt dåligt bemötande av läkarna, samt sådan undermålig språkkunskap i svenska hos läkarna att det bara blir missförstånd.
Har aldrig träffat på så många otrevliga och okänsliga läkare på ett och samma ställe förut. Förvisso är de flesta kanske "stafett" under akuttiderna, men borde inte vårdcentralen ha någon slags koll på vad för slags läkare de tar in? Jag har blivit både utskälld och fysiskt skadad av läkare där, så jag vågar inte längre boka tid hos någon vars namn jag inte känner igen. Där finns en eller två som är riktigt bra, och jag tror inte jag är ensam om att tycka så.
Alltid trevliga, när de ringer upp. Man blir oftast lugnare efter samtalet. Och bästa DR Hazm ska ha en guldmedalj för sitt breda kunnande och tålamod! Patient med flera diagnoser, sen flera år tillbaka. TACK!
Min fru hade halsfluss och 39 graders feber. Hon kunde inte svälja sitt egna saliv och sov dåligt hela natten. Kommer till denna vårdcentral nästa dag efter att ha fått ner feber till 37,5 pga 2 Alvedon i kroppen. Sköterskan som tog emot henne berättar att de inte gör något då temperaturen var lägre än 38 och att de inte brukar ta prov då halsen bara var röd och ingen beläggning syntes på halsen. Hon insisterar att få träffa läkare och sköterskan tog ett prov ändå. De tar ett prov och konstaterar att hon har streptokocker och får då träffa läkaren som skriver ut penicillin, trots att sköterskan sa att man inte brukar göra något?! Jag själv hade samma symptom för 2 år sedan och fick stanna i 3h för att ta ett blodprov för att konstatera att jag hade halsfluss. Då hade jag 38 graders feber och ville dö vid väntan på resultat
Har bytt till denna vårdcentralen i dag. Vilken trevligt bemötande via telefon. Och va snabbt de ringde upp endast 10 min senare än ca tiden jag fått. På min min gamla vårdcentral kunde de ta upp till 2 Tim efter ca tiden de gav för uppringning. Och här har de dropp in tider utan beställning prata om att man känner sig bortskämd.. Skrev även på mina vårdkontakter i går 6/5-2018. Och redan i dag har jag fått ett svar, vilket ku de dröja1-2 veckor på min "gamla vårdcentral". I dag 22/9 första besöket på denna vårdcentral väldigt nöjd med bemötandet och lite familjär känsla fick man jämfört med den jag va listad på innan .
Comment on this business

to add BVC Närhälsan Älvängen map to your website;