facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Åby Bär

Åby Bär
Address: Åby 104, 373 53 Ramdala, Blekinge Län, Sweden
Phone: 0709955600
City: Ramdala
Zip Code: 373 53


Reviews
- Otrevliga ägare. Skriker och gapar. + Goda jordgubbar.ParkeringsplatsGott om parkeringParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Ett ställe där vi plockade jordgubbar
Hemskt bemötande! Mannen som jobbar på fältet står och stirrar och skriker på många, blandannat mig. Jag har bara hört väldigt negativa historier. Både mannen och kvinnan tycks inte kunna använda sitt intellektuell och prata på mänsklig nivå. Jag besökte platsen idag och för första gången och kommer aldrig göra det igen.
Jag har frågat på deras Facebook sidan om vad folk säger om Åby bär Ang rasism och otrevligheten mot icke vita och andra kunder, Men tyvärr jag fick inte ens en gilla, de tog även bort min kommentar. Ej rekommenderar
Skriker på ickevita kunder eftersom de tänker plocka jordgubbar som alla andra och kräver att de ska plocka de omogna för att sedan betala 70kr extra per kilot. Helt sinnessjukt. 2020 hoppas jag att ingen annan stödjer rasistiska företag.
Många fina goda jordgubbar!Tjänst: 4/5
Inte varit här, men föregående recensioner avgör. Vi kommer inte besöka. Jobba lite för att möt kunden, så ska vi se att fler kommer börja rulla in.
Fina bär och spännande administration. Vi var mycket nöjda både med smak och bemötande. Ägarna är rädda om bären och det gagnar oss som plockar och äter dem.
Riktigt sjukt bemötande gällande vilka som får plocka vilka jordgubbar, gubben kvinnan skriker på kunder och säger rasistiska kommentarer. Kommer aldrig mer gå dit. Hemskt obehagligt.
Rasistisk personal. Skriker på kunder som plockar mogna jordgubbar. Gå till ett annat ställe där alla är välkomna och de inte hittar på nya regler hur som helst!
Comment on this business

to add Åby Bär map to your website;