facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byakrogen Skivarp Gille O Catering

Address: Öremöllavägen 8 , Skivarp 274 51, M, SE
Phone: +46 411 307 75
City: Skivarp
Zip Code: 274 51



related searches: Byakrogen skivarp gille o catering reviews
Reviews
Fantastisk service med personal som gör allt för att du som gäst ska trivas. Mysiga lokaler och trevlig uteservering med scen för liveframträden vid särskilda tillfällen. Maten är i toppklass. Tilltagna portioner, både förrätt och varmrätt. Spännande förrätt - crêpes fyllda av Café de Paris-sås och champinjoner. Ryggbiffen vi åt var mör, väl tillagad, smakrik och serverades med stekt potatis och en otrolig grönpepparsås. Rekommenderar varmt alla som har vägarna förbi att titta in på en bit mat.
Hemtrevligt, god stämning, fint bemötande! Smakar verkligen hemgjort. Kommer garanterat tillbaka!Rekommenderade rätterByakrigens Schnitzel
Måste ge beröm för detta lummiga stället ute i Skivarp. Fantastiskt god atmosfär, god mat och dryck gör att man vill besöka denna restaurang igen. Tveka inte, boka ett bord och njut av allt de goda.
Helt otroligt god mat för riktigt bra pris.
Mysig kvarterskrog, grillbuffė på torsdagar mellan 17-20 för 129kr. Ett kap! Bör verkligen testas, liveband och mycket trevlig personal.
Hämtade hem Schnitzel och Wallenbergare idag. Mycket gott och mätt blev man. Snabb och trevlig service.
Mysigt trevlig krog med bra kvalite Inget ställe för gnälliga Storstadsbor
God mat Trevlig miljö och personal
Gulligt ställe och fin meny, dock fanns inte det andra, utan endast en huvudrätt att ”välja”. Okej dessert, väntade mig lite mer med tanke på priset
God mat och trevlig personal, värt ett besök
Comment on this business

to add Byakrogen Skivarp Gille O Catering map to your website;