facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bygdegården Sturefors

Bygdegården Sturefors

About

Detta är sidan för den nybyggda Bygdegården, Sturefors nya uthyrningslokal! Här hittar ni information om uthyrning samt påminnelser vid evenemang.

Story

Bygdegården färdigställdes 2015 och finns sedan dess tillgänglig för uthyrning. 1000kr/dag gäller för medlemmar där medlemsavgifterna är 100kr/person/kalenderår eller 200kr/familj/kalenderår. 1400kr/dag för icke-medlemmar.

Bygdegården är 197 kvm stor och har plats för evenemang upp till 70 personer. Det finns gott om sittplatser, kök, dansgolv, musikanläggning och mycket mer. För mer detaljerad information så får ni gärna kontakta oss på [email protected].

Address: Kaveldunsvägen 20, 58961 Sturefors
Phone: 0730983397
City: Sturefors
Zip Code: 58961



related searches:
Similar places near
Vist scoutkår Vist scoutkår 2 km Vi är en scoutkår med ca 90 medlemmar som finns i Sturefors, Östergötland. För mer i...
Reviews
Väldigt fräsch lokal, och det var fint att sitta ute och titta ut över fotbollsplanerna, var försiktiga med vart ni röker då ena sidan är idrottsplats, framsidan som gäller! Köket var fint och modernt, men se upp med bänkarna för dom är på hjul! Spisen och ugnen räckte väl för att göda 30 personer, säkert mer med ordentlig planering. Är väldigt nybyggd om man jämför med resten av Sturefors, men det ser inte för modernt ut.
Trevligt midsommar firamde
Hyrde Bygdegården till mitt födelsedagfirande. Bjöd 20 personer på middag och fanns gott om plats för många fler. Musikanläggningen var bra och festen blev jättelyckad.
En bra badplats för familjen. Men blir ofta väldigt mycket människor när det är varmt. Så försök komma tidigt.
En perfekt badplats att ta med hela familjen på. Det som gjorde att badplatsen inte fick en 5 är att det borde finns någon slags flotte man kunde simma ut till som för i tiden.
Bra festlokal, långt ifrån allmänheten så ingen störs och lokalen har bra ljudsystem inbyggt och stora öppna ytor.
Cyklade dit från Engelska skolan i linköping, väldigt bra ställe att bada, flög min drönare där också
Bra ställe att hyra om ska ha stor bjudning.
Har bara gått förbi
Var här på sommarfest med jobbet, trevlig lokal och närhet till bad
Comment on this business

to add Bygdegården Sturefors map to your website;