facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bygg kraft i Skaraborg

Bygg kraft i Skaraborg
"Ett välstädat hem eller ett skinande rent kontor, en flyttstädning utan anmärkning och flytthjälp i trygga och varsamma händer. När du behöver hjälp med att förenkla vardagen välj erfarenhet, kunskap och personlig service."
Address: 53273 Varnhem
Phone: 0760962798
City: Varnhem
Zip Code: 53273



related searches: Seniorkraft Skaraborg, Flyttstädning Skaraborg, Veterankraft, Seniorhjälp, Veteranpoolen, Seniorkraft Mariestad
Similar places near
Restaurang o Pizzeria Varnhem Restaurang o Pizzeria Varnhem 762 meter God mat med trevlig personal i nyrenoverade lokaler. Här får man alltid ett gott bemö...
Valle Optik Valle Optik 1 km Glasögon och linser.Kolla alltid priser hos oss.Lönar sig alltid. Synkontroll ingår a...
Reviews
Jag blev uppringd av "Bo" efter att ha skickat in en kontaktformulär på firmas hemsida. Offerten jag fick var på 2500:- för en lägenhet på 61,5 kvm. ALDRIG nämnde han att moms inte var inräknad i priset. Själva städningen var jättebra; de tog även ner några lampor som jag inte hann ta ner innan städningen frågade först såklart. Dock fick jag en rejäl chock några veckor senare när fakturan dock upp: 3438:-, inte 2500:- som vi hade ett muntligt avtal på. De la till inte bara moms utan också en "bilkostnad" vilken inte heller blev nämnd under samtalet. Jag kontaktade firman för att försöka lösa det men efter ett mejl slutade Bo svara. Jag har vänt mig till ARN eftersom det är totalt oacceptabelt för ett företag att bete sig på ett så oprofessionellt och oärligt sätt. Om ni har är alltid korrekta och ärliga, varför så många missnöjda recensioner? Varför så få bra recensioner? Det kan man verkligen undra. Och om du kan svara på min recension kan du väl svara på mitt mejl också om att jag vill ha en kopia på fakturan.
VARNING!! Någon som heter Bo är tydligen ansvarig! En otrevlig och inkompetent person som inte ska ha med folk att göra. Skulle absolut inte rekommendera att ens ringa dom. Känns som det är ett riktigt bluff företag!
Funderar du på att anlita? Spring åt andra hållet. En stjärna för egentligen för högt betyg för ett sådant här företag. Kan mycket väl vara ett av de mest oseriösa företagen jag haft att göra med. Hade beställt vanlig flyttstäd till ett pris av 35 kr/kvm. Dock efter att de kommit in i lägenheten så behövde den tydligen "saneras" och priset blev helt plötsligt dubbelt så högt till ett oerhört otrevligt bemötande. Ringde en annan firma som kom dagen efter till ett väldigt bra pris och genomförde jobbet utan några som helst problem. Väldigt otrevliga människor och inget som helst samarbetsvilliga. Ring något annat företag.
Extremt dålig koll, gav oss extra stress. Glömde av adressen hela tiden, ringde till fel bostadsrättsförening, tappade bort nycklar, rev ur fel möbler. Enda positiva var hantverkaren som var duktig.
Jätteledsen att jag inte läste recensionerna innan jag anlitade denna skojfirma. Håller med tidigare personer att de ska inte ha en enda stjärna, men det finns inga minusstjärnor. Den s.k chefen, Bo är SÅ otrevlig. Ska man få en syl i vädret när han spyr ut sin ilska, så får man höja rösten ordentligt. Kan inte ta emot kritik när man undrar varför personalen inte gjort som man bad dem och glömde tydligt utmärkta saker som skulle med i flytten. Slängde på luren i örat på mig också. Varna alla för denna firma!Sådana ska inte finnas.
Även här utelämnades att en ökning på en 500-hundring av avgiften på fakturan skulle ske i samband med moms vilket borde ligga på priset man får från början!?!. och utöver detta fick de även komma tillbaks och genomföra en städning till på lägenheten.
Comment on this business

to add Bygg kraft i Skaraborg map to your website;