facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ByggingenjörsByrån Norden

About

ByggingenjörsByrån Norden, den enda kontakt ni behöver när ni ska bygga om, bygga till eller bygga nytt.

Story

Med flera års samlade erfarenheter förvaltar vi din byggdröm till verklig byggnation. Av oss får du gedigen kunskap, kvalitet och trygghet genom hela kedjan från idé till slutbevis eller med de utvalda delar just du har behov av.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation tillsammans med någonav våra byggnadsingenjörer där vi under 50 minuter diskuterar just ert byggprojekt.

ByggingenjörsByrån verkar främst i Västmanland, Södermanland och Stockholm. Besök gärna vår hemsida för mer information eller kontakta oss på telefon eller via mail.

Varmt välkommen med era förfrågningar.



"Vi hjälper dig med hela kedjan från idé till slutbesiktning då vi har alla kompetenser inhouse – eller utvalda delar där du behöver stöd och råd. Låt våra duktiga medarbetare hjälpa dig med ditt drömprojekt inom byggprojektering!"
Address: Smedjegatan 7, 722 13 Västerås
Phone: 021- 12 29 90, 08- 410 906 60, 016- 13 03 53
City: Västerås
Zip Code: 722 13


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 18:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Byggingenjörsbyrån Gnosjö
Similar places near
Husbyggarträffar Husbyggarträffar 0 meter Husbyggarträffar riktar sig till dig som vill bygga om/-till eller nytt. Husleverantö...
ByggingenjörsByrån Norden ByggingenjörsByrån Norden 5 meter Extremt professionellt bemötande under en lång process. Lade mycket tid på mitt proje...
Väg- och VA-Ingenjörerna i Sverige AB Väg- och VA-Ingenjörerna i Sverige AB 99 meter Ambitiösa och engagerade väg- och VA-projektörer och projektledare som arbetar med i...
Dora + Kokong Dora + Kokong 239 meter Inredning & Design
Kristdemokraterna i Västerås Kristdemokraterna i Västerås 405 meter Vårt mål: Ett Västerås som håller samman! Där friheten att forma sitt eget liv går ha...
Vårgårdahus Västmanland Vårgårdahus Västmanland 743 meter Agent för VårgårdaHus i Stockholm Norr & Västmanland
Kåren Kåren 799 meter Inga studentpriser direkt, men har den billigaste ölen i stan
Ochno AB Ochno AB 832 meter Ett uttag. För allt. Smart! Vi vill höja arbetsglädjen genom att ta bort två av de vä...
House of ZachriOrs House of ZachriOrs 2 km House of ZachriOrs
Nordic Parks Nordic Parks 4 km Nordic Parks tillverkar parkmöbler, och lekplatsutrustning med fri kreativ lek i foku...
BAUHAUS Sverige BAUHAUS Sverige 4 km Det var ingen bra betjäning.. spill virke ville dem ha betald för... oacceptabelt och...
Casa V8 familjen Casa V8 familjen 5 km Johan Plantin och Ulrika Holst hem med ett par v8 bilar samt favoriten Zoia med en hä...
Catherine's Catherine's 6 km Hemma hos mig
Hemmavid Skafferiet Hemmavid Skafferiet 6 km Välsorterad butik, om än liten yta. Gott om P-yta.
Nya Barkarö Nya Barkarö 6 km Nya Barkarö i Västerås.
Reviews
Extremt professionellt bemötande under en lång process. Lade mycket tid på mitt projekt pga. fleratlet ändringar och detaljerade krav från kommunen, men utgick ändå från ursprunglig offert vilket jag är otroligt tacksam för. Rekommenderas varmt!
Vi har haft Johan som kontrollansvarig för vårt husbygge, och vi kunde inte vara mer nöjda! Sånt lugn och koll på grejerna. Förklarade noggrant så man förstår. Tusen tack för hjälpen!
Vi började med en gratis 50 min videokonsultation för att förstå hur vi kan slutföra renovering av ett hus som vi köpte. På bara 30 min hade vi en klar bild. Sedan kom en offerten och kort därefter leveransen av nödvändiga handlingar från Byggingenjörsbyrån BiB. Bemötande var proffsigt och om kommunen godkänner handlingar vilket vi förväntar så kör vi vidare med renoveringen. Rekommenderar BiB varmt.
Mycket nöjda med byggingenjörsbyrån. Kompententa och har kunskap om processerna vid bygglov samt myndighetskontakter. Sköter allt och offerten stämmer med timmar och beskrivning.
Otroligt snabb och proffsig respons och leverans. Jag fick hjälp med ritningar till ett bygglov som gick rekordsnabbt - på två veckor tack vare hjälp och råd från Byggingenjörsbyrån. Kan varmt rekommendera!
I hela processen hittills, från utvärdering av möjligheter med tomt, idéer och ritningar, bygglovshandlingar och ansökan, dialog med kommun etc har vi fått ett fantastiskt stöd av Byggnadsingenjörsbyrån som vi varmt rekommenderar! Vi ser med spänning fram emot det färdiga resultatet när vi kan flytta in i vårt drömhus!
Proffsigt bemötande och resultat! Maria och Robin som hjälpt oss är trevliga, inlyssnande, noggranna och snabba. Perfekt med både ritningar i handen samt 3D-modellen för att fatta våra beslut. Vi är supernöjda!
Byggingenjörsbyrån hjälpte oss med beräkning och framtagning av underlag till en avväxling av en bärande vägg. De var lätta att göra med och det var bra kommunikation.
Vi är jättenöjda med Byggingenjörsbyrån i Västerås. Snabb och professionell hjälp.
Besiktningen gjord av byggingenjörsbyrån var ordentligt utförd. Besikningsmannen Johan Grufman var mycket påläst, noggrann, kunnig och saklig. Professionelt utfört.
Comment on this business

to add ByggingenjörsByrån Norden map to your website;