facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggkonsultgruppen AB

Byggkonsultgruppen AB

About

Byggkonsultgruppen erbjuder konsulttjänster inom Besiktningar/Besiktningsman, Kontrollansvarig och Energibalansberäkningar.

Story

Om du är på väg att bygga nytt hus eller kanske en tillbyggnad på ditt befintliga hus, då har du kommit rätt. Byggkonsultgruppen är ett fristående företag och tillhandahåller tjänster som entreprenadbesiktningar, kontrollansvarig enligt PBL (KA) och energibalansberäkningar. Våra besiktningar utförs helt opartiskt enligt gällande branschregler och allmänna bestämmelser såsom AB 04, ABT 06, ABS 09 samt konsumentjänstlagen.

Vi har märkt ett ökat behov av våra specialistkunskaper inom entreprenadbesiktning och KA-uppdrag. Många års erfarenhet och nöjda, återkommande kunder vittnar om detta.

Våra besiktningsmän (BM) & kontrollansvariga (KA) är:

Certifierade genom SP Sitac (BM & KA)
Medlemmar i entreprenadbesiktningsgruppen SBR (Svenska
Byggingenjörers Riksförbund)
Medlemmar i KA-gruppen SBR
Konsultförsäkrade genom Länsförsäkringar

Vi är stolta över våra certifieringar och medlemskap vilket är ett erkännande för vår kompetens och bakgrund. Det ställs höga krav vid granskningen och utfärdandet av dessa certifieringar och medlemskap vilket är en trygghet för er som beställare. Några av kraven som vi konsulter förväntas följa är att kontinuerligt uppdatera oss på gällande lagar, förordningar, branschregler, allmänna bestämmelser (AB 04, ABT 06, ABS 09, ABK 09).

Address:
City: Trångsund


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: RAK systems
Comment on this business

to add Byggkonsultgruppen AB map to your website;