facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax Avesta

Byggmax Avesta

About

Välkommen till oss på Byggmax i Avesta! Här hittar du byggvaror av hög kvalitet till låga priser.

Story

Detaljhandel



"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Koppardalsvägen, 77441 Avesta (municipalité)
Phone: 0771890089
City: Avesta
Zip Code: 77441


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 14:00
Sunday: 10:00 - 14:00


related searches: Tätningslist Byggmax, Beijer Bygg, Byggmax kakel, Byggmax göteborg, Byggvaruhus, Byggmax släp, Byggmax hemleverans, Byggmax ved
Reviews
Väldigt trevlig personal, kunniga och tillmötesgående. Stort sortiment av varor. Rekommenderas!
Trevlig affär med vettiga priser, besöker jag ofta.
Bra ställa, välsorterad, bra ordning på grejorna och helt ok priser. Personalen är hjälpsam och trevliga, bra system vid utfärd och bra ”station” för sågning efter uppmätning. Bra med en speciell del kallad ”smågodis” för snickare där man för styckepris kan köpa lite smått och gott, tex torq bits
Inte märkbart mycket billigare än konkurerande bygghandlare tyvär...
Har handlat jättemycket materiel under Eriks o Jonas tid,men inte numera.Ingen ordning facken för gångbart materiel gapar tomma. Åker hellre till Byggmax Borlänge.
När vi skulle betala var 2 kassor obemannade, men öppna. Vi valde den ena, några som kom efter oss valde den andra. När det väl kom en personal gick han till den andra kassan och började hjälpa den första i kön där trots att vi köat längst. När jag sa till blev han irriterad. Trist!
En lite udda byggmax men stort utbud
Dåligt bemötande. "Det har vi inte" och "nu måste jag gå ut". Jag kom och frågade efter en produkt och när jag bad om alternativ gick han ut. Efter att ha väntat 10 minuter sedan han försvann, och ingen annan personal syntes till, beslöt jag mig att åka till Borlänge för god service.
Stark rekommendation då de inte bara säljer virke utan också finns virke att hämta utan kostnad. Duktig och kunnig personal som ger en hjälpande hand.trevliga och service inriktade. De personalen inte vet är inte värt att veta i virke väg.
Köper alltid virke här. Trevlig, hjälpsam personal! Innan var det trångt och krångligt att rada upp sig utanför gör att vänta på att de skulle komma och knappa in vad man köpt men sedan de gjorde nya rutor för det går det smidigt!:
Comment on this business

to add Byggmax Avesta map to your website;