facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax Enköping

Byggmax Enköping

About

Välkommen in till oss på Byggmax i Enköping, här köper du ditt byggmaterial med hög kvalitet till lägst pris.



"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Skälbygatan 8, 74537 Enköping
Phone: 0771-89 00 89
City: Enköping
Zip Code: 74537


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Byggmax släp, Byggmax ved, Byggmax julgran, Bygghemma, Byggmax Täby, Byggmax hyllor, Byggmax göteborg, Byggmax öppettider påsk
Similar places near
Byggmax Byggmax 22 meter En av de bästa byggmaxbutikerna, tycker iaf jag.
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 924 meter Ordning o reda. Bra service och aldrig omöjliga.
Reviews
Ibland bra, andra gånger otur med nonchalant personal.
smidigt men nära på omöjligt att hitta rakt virke
OK pris, lite begränsat urval, trevlig personal.
Mycket olika material om man vill bygga i princip vad som helst, lite trångt inne i butiken och lite för lite personal som kan hjälpa till Jag åker permobil som jag är handikappad Mvh Görel Wallström
Mycket trä, lite verktyg och sådant tillbehör
Liten parkering, å andra sidan så har jag fått plats varje gång, så jag ska inte gnälla . Butiken känns lite trång i början, men ju längre jag kommer in i butiken och dess hyllor, är det så mycket pryttlar, så jag tappar bort känslan av trångboddhet... Intensiva avdelningar, som har det mesta, som är och kan vara akuta ärenden som löser sitt problem just här.
Trevlig personal, kunniga och alltid hjälpsamma. Det är rentav kul att handla där.
Underbar personal, alltid hjälpsam. En aning bristfällig på regelvirket tidvis men de är väl priset man får ta. Blonda skägget kanske ska söka sig någon annanstans men annars kanon personal!
Dåligt med bemanning, men bra bemötande av de som arbetade där. Börjar bli bättre med ordningen, någon har tagot tag i detta, tryckt virke en soppa som vanligt, kunderna sorterar själva.
De kör onödigt fort med truckarna inne på området. Känns obehagligt när de kommer i full fart runt hörnen drar därför ner betyget från 5 stjärnor som jag tidigare lagt. Bra billiga byggvaror. Samma kvalitet som alla andra handlare tycker jag. Har ett begränsat utbud, men det som finns är betydligt billigare än andra. Bra service och oftast väldigt lugnt och skönt. Det går snabbt att handla.
Comment on this business

to add Byggmax Enköping map to your website;