facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BYGGmax Eskilstuna

BYGGmax Eskilstuna
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Torestavägen 4, 63510 Eskilstuna
Phone: 0771890089
City: Eskilstuna
Zip Code: 63510


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: Byggmax öppettider, Byggmax göteborg, Byggmax hemleverans, Bygghemma, Ved Byggmax, Byggmax julgran, Byggmax släp, Byggmax Bromma
Similar places near
K-rauta Sverige K-rauta Sverige 3 km Butiken är bra och personalen kunnig. Dock åker betyget ner rejält pga att toaletten ...
Fuktsensorn Fuktsensorn 4 km Med den 0.06 mm tunna fuktsensorn installerad blir det möjligt att kontrollera fukt i...
Motek AB Motek AB 6 km Väldigt missnöjd med hur Protools tar ansvar. - De har produkter beställningsbara på ...
Bygma Bygma 7 km Proffs! Trevliga utställningar, bra utbud, väldigt serviceinriktad och glad personal....
XL-BYGG Brägårn, Eskilstuna XL-BYGG Brägårn, Eskilstuna 9 km Dålig service bara en som kunde kassan när jag var dit och handlade. Personalen tyckt...
Staring.online Staring.online 10 km Din Yrkesbutik i Eskilstuna
Reviews
Butiken har gått ner sig fullständigt. Ointresserad och underbemannad personal, kvarts väntan på mätning och kassa. Noll kunskap om det man säljer. Strängnäsbutiken är ljusår bättre på allt, kopiera deras koncept vetja!
Mycket trevlig personal som hjälpte mig med all matrial till renoveringen. Fick ett väldigt bra paketpris. Fanns allt jag behövde på en och samma plats. Kommer garanterat att återkomma som kund!
Personalen ointresserade av att hjälpa kunder, pratar arabiska med varandra samt att det ej finns varor hemma. Har blivit så dåligt att jag nu väljer att åka till Köping el Västerås.
BYGGMAX Jag har handlat på Byggmax i många år. Denna gång "Jasså en ny entre' via en stor grind kanske tillfällig man går över stenar På en stor skylt på vänster sida står, BUTIK ENTRE' och en pil åt höger ! Jaha tänker jag, de har flyttat butiken, går åt höger. Nää där ligger den stora hallen, så jag går tillbaka till butiken där den alltid legat. ............... Jag påpekar för killen i kassan om skylten och att pilen pekar åt höger men butiken ligger åt vänster. Nej då, säger killen på dålig svenska, där borta ligger hallen här är butiken. Jamen pilen visar åt höger säger jag, visst men där är hallen pekar han, här är butiken. Jo men då borde väl pilen peka åt vänster. Nej nej säger han irriterat, där borta ligger hallen. Jag frågar, är jag i butiken nu? Ja, du är i butiken, säger han. Jamen det är väl självklart att pilen skall peka åt det håll butiken ligger. Nej nej ......och han förklarar på ett sätt som i alla fall inte jag fattade. Kanske inte bara språkförbistring utan även kulturkrock ? Jag som handlat på Byggmax i många herrans år sedan start, vet att "förr" hade man både kunnig och trevlig personal.
Jättesvårt att få hjälp, de har stora problem med språket. Det finns OK produkter till hyggliga priser.
Otroligt oprofessionell personal som skrikpratar högt med varandra på arabiska över stora avstånd i butiken istället för att ta betalt eller hjälpa kunder med frågor inte för att jag tror att personalen faktiskt kan svara på särskilt mycket pga deras unga medelålder. Dessutom hänger andra unga killar som verkar vara deras kompisar där, för att umgås med de som arbetar! Samma sak tre besök i rad: 1. Ingen / värdelös service 2. Lång väntetid 3. Han i kassan hälsar med "hej bror" "tjena mannen" etc. = väldigt oseriöst 4. Personalen vet knappt inte ens vad de själva säljer. Hej då Byggmax Eskilstuna, för mig är det sluthandlat hos er för alltid.
Virket fanns inte i rätt längder, fick köpa längre så det var OK. Låne släpet var under all kritik: säkerhets vajer uppfransad, 7-pols sladdens kontakt spräckt släpkärran i allmänt dåligt skick.
Bästa byggmax på ordning och reda jätte trevliga personal
Fanns det noll stjärnor hade dom fått det.
Eskilstunas sämsta affär. Byggmax i andra städer funkar ok men Eskilstuna bör man akta sig för. Virket är i likhet med övriga städer oftast snett och vint med stora sprickor men att behöva sortera bort hälften av brädorna redan innan köp vägs till viss del upp av att priserna ofta ligger ett par kronor under konkurrenterna. Det som särskiljer butiken i Eskilstuna är personalen. Otrevliga och ingen servicekänsla för 5 öre gör att det tar mycket lång tid att handla här. Virkesmätarna står hellre inne i butiken och snackar med varandra än mäter kundernas virke och kassapersonalen klarar inte av att knappa in något alls ifall inte mätsnubben haft lust att mäta något just det här århundradet. Jag har nog handlat på Byggmax i Eskilstuna 15 gånger de senaste 2 åren men samma sak varje gång och nu har jag tillslut tröttnat och kommer att undvika att handla här igen.
Comment on this business

Directions to BYGGmax Eskilstuna with public transportation


Folkesta köpcentrum 160 meters
550B
7

to add BYGGmax Eskilstuna map to your website;