facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Nitarevägen 2, 691 37 Karlskoga
Phone: +46771890089
City: Karlskoga
Zip Code: 691 37


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00
Friday: 07:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Byggmax karlskoga reviews, Byggmax Öppettider, Byggvaruhus, Bygghemma, Byggmax jord, Byggmax Kristinehamn, Jem och fix, Beijerbygg
Similar places near
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 888 meter Var där med mitt jobb.
Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial 923 meter Busstation i karlskoga är ett stort nerköp det är skitigt stökigt och ogästvänligt b...
Colorama Karlskoga Colorama Karlskoga 2 km Trevligt bemötande och bra service Kostar ju en del, men det smakar ju också
Reviews
Dålig bemanning och ofta långa köer när man ha delat virke. Men hyffsade priser och lätta vid reklamationer
Billigt, men du får leta efter det bästa virket och de raka planken länge. Hjälpsam och trevlig personal!
Bra utbud,trevlig personal. Dåliga öppettider på helger.
Dåligt med bemanning, svårt att få hjälp
Jag köpte en spade som som hängde tillsammans med andra spadar på en krok märkt 299 kr. När jag kom till kassan var priset plötsligt 499 kr. Efter verifiering av vänlig personal skulle jag få tillbaka 200 kr, men då kom butikschefen och sa att så kunde man absolut inte göra. Så de fick tillbaka spaden och de förlorade en tidigare mycket nöjd kund.
Mycket kunnig personal, med glimten i ögat, som tar sig tid att hjälpa till och kommer med tips och råd. Jag har fått hjälp i min okunskap vid flera tillfällen. Hög kvalitet på produkter som finns både på brädgården och inne i själva butiken. Gott om parkeringsplatser och ett fräscht helhetsintryck gör att jag inte tvekar på att komma tillbaka fler gånger.
Virket ligger huller om buller på hyllorna, stora kvisthål och spruckna. Kändes som 2:a sortering. Oengagerad personal. Rekommenderar Byggmax i Hällefors istället. tyvärr har de stängt på söndagar så här års.
Butiken i sig är som vilken Byggmax som helst. D.v.s. Man vet vad man får. Lite sämre kvalité på virke o liknande. Bra personal.
Bra virke till bra pris.
Har mer än man tror, mycket bra.
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;