facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Industrigatan 12, 662 34 Åmål
Phone: +46771890089
City: Åmål
Zip Code: 662 34



related searches:
Reviews
Bra, kunnig och vänlig personal. Låga priser. Mycket nytt och intressant som kommer in i butiken hela tiden. Jag gillar bygg-max.
Billigt och lätt att hitta för det mesta men något smalt sortiment. Personalen har inte expertiskunskaper.
Trevlig personal. Som trots den vidriga värmen höll humöret uppe
Snabba på att komma ut och lossa
Trevlig personal, prisvärt.
Personalen få, endast en i kassan. Fick ingen hjälp, fast det var tomt i kassan av kunder. Besökte ett annat ställe, där dom vet vad kundservice är..
Bra, om man n vill ha billigare grejer. Ruskigt trevlig personal. Men om man ska ha ädelträ eller för att göra möbler, ska man gå någon annanstans. Men igen, för att regla upp, eller lägga trädäck. Gå dit.
Lite svårt att hitta ingången till dom först. Men annars var det okej : Trevlig kille i personalen iaf! Han hjälpte mig när jag kände mig vilsen därinne och sa att han också var vilsen fast om han går i klädaffärer.
Hjälpsam och serviceinriktad personal så det gick lätt att handla det som behövdes!
Kanon företag synd bara att dom inte får in 28×120 trall i 5.40 längder.
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;