facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter.Välkommen in i butik eller till vår e-handel!"
Address: Hede Finflovägen 14, 824 92 Hudiksvall
Phone: +46771890089
City: Hudiksvall
Zip Code: 824 92



related searches: beijer hudiksvall, byggmax öppettider jönköping, byggmax öppettider påsk
Similar places near
AB Karl Hedin Bygghandel AB Karl Hedin Bygghandel 2 km Kunnig personal. Mycket trevligt bemötande av kassa personalen. Känns välkommnande at...
Reviews
Kanske är bra om de finns personal i butiken. Helt tomt i hela butiken. Jag har ropat och knackat. Jag va in i personalrummet och ropade. Finns inge folk alls att få tag i.
Personalen är trevlig, men själva utbudet på virke är kasst, dom senaste tillfällena har man varit tvungen sortera i 40minuter för att hitta raka brädor utan skador
Här finns det mesta i byggmaterial man kan tänka sig och detta till ett mycket bra pris. Personalen är också bra och tillmötesgående när det gäller att hjälpa till.
Bra utbud och produkter för hemmasnickraren. Specialprodukter köpes på annat håll men på senare tid har utbudet ökat och du finner absolut det mesta du behöver här. Trevlig och hjälpsam personal. Skulle behöva ha bättre ordning på brädgården. Fyll på, ställ fram och ta bort sekunda material.
Bra utbud , men väldigt struligt och oftast väldigt osynlig personal!
Bra pris på plankor och annat jox till priset av att det mesta är självservice. Men det är väldigt enkelt och smidigt utfört så det är inga problem. Trevlig personal är det också... ...Kom igen jag behöver inte beskriva mer om det här stället, alla och var och var tredje hund handlar här. Dom har för fanken godis på det här stället också! Snart har dom allt! Vilket kommer göra mitt liv ännu smidigare. Fortsätt med vad du gör Myggbax!
Märkta varor med det pris som stod vid varan fick jag ej. Om det är felmärkt kan jag förstå men då rättar man det men den kund som upptäcker det skall man ju se till att det är positivt istället för som nu. Betala eller lämna varan för det fanns ingen motsvarande i sämre kvalitét som motsvarade det priset som var märkt. :
Helt ok, trevlig och hjälpsam personal
Brett utbud av material och tillbehör, kunnig och hjälpsam personal som dessutom har kunden i fokus. Smidigt med drive in och mycket bra med två filer för mätning samt en för genomfart vid kassan.
Har inte varit till Byggmax i Hudiksvall Men därimot ljusdal Trevliga hjälpsamma killar som är vänliga Så åk in och handla billigt virke vett ja
Comment on this business

Directions to Byggmax with public transportation


Hudiksvall Lidl 260 meters
21
30
34
Hudiksvall Fors industriområde 280 meters
34

to add Byggmax map to your website;