facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Byggmax

Byggmax
"Byggmax välkomnar alla hemmafixare och proffs - oavsett budget eller tidigare erfarenheter – att nå sina byggdrömmar. Här köper du byggvaror av bra kvalitet till låga priser, på ett enkelt och schysst sätt. Med över 120 butiker i Sverige och en e-handel med över 50 000 varor är Byggmax en av Nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter."
Address: Nyponvägen 10, 341 32 Ljungby
Phone: +46771890089
City: Ljungby
Zip Code: 341 32


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 10:00 - 16:00


related searches: Byggmax Öppettider, Byggmax Göteborg, Byggmax Stockholm, Byggmax Linköping, Byggmax ved, Byggmax golv, Byggmax Uppsala, Byggmax Malmö
Similar places near
Reviews
Bra utbud i sortimentet i helhet. Den nya killen Ference på lagret är väldigt trevlig och hjälpsam, ett stort plus Här finns allt för hemnaprojekten i bygg, trädgård och garage. Personalen kan vara svår att få tag i men de är väldigt hjälpsamma och har kunskap. Aldrig bekymmer med parkeringsytor och de har ett stort drive in område för smidigare lastning.
Mycket trevlig affär med bra bekvämt betal system kassa/självscanning
Ganska liten byggadel, det som drar ner mitt betyg är avsaknaden av personal, det står ofta ekande tomt i lokalen och när man får tag på någon är det sällan någon större service.
Har blivit dyrare, personalen kunnig å trevlig
Relativt billigt, har det mesta på hyllan. Lånar ut släpvagn gratis när du handlar. Trevlig personal dock inte så kunnig.
Väldigt hjälpsam personal! Hjälpte oss med bra info om hur vi skulle göra, tog fram varorna åt oss och fixade betalningen, direkt, så att vi slapp stanna på baksidan vid bommen. Han öppnade bommen inifrån. Väldigt trevligt besök!
Inte ens värd en stjärna Skulle ha 3.60 längder, hittade dom inte å frågade personal, dom hade, men låg bakom annat material och HAN orkade inte plocka fram det Då har man inte på ett byggvaruhus att göra!! Kommer aldrig mer gå dit å definitivt inte rekommendera
Okunnig personal...men fräsch butik... oreda och omorganisering mestadels
Trevlig och hjälpsam personal
Jättebra utbud, trevlig personal.
Comment on this business

to add Byggmax map to your website;